0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OVO BI BAŠ ODJEKNULO: Juventus zainteresovan za Nemanju Matića!

Objavljeno: 28.12.15 u 13:31

Juventus je u potrazi za sigurnim vezistom, pa je svoje interesovanje usmerio prema Londonu i srpskom reprezentativcu.

Juventus je prošle sezone nošen fantastičnim veznim redom koji su u velikom delu držali Andrea Pirlo i Arturo Vidal stigao do finala Lige šampiona. Međutim, ova dva igrača napustila su Torino prethodnog leta, a u isto vreme zamene se nisu pokazale adekvatnim.

Potreban je još jedan siguran defanzivac u veznom redu kako bi Pol Pogba mogao nesmetano da kreira napade ‘Stare dame’, ali izgleda da su čelnici šampiona Italije pronašli takav tip igrača.

Kako prenosi ‘Tutosport’, Juventus je započeo pregovore sa Čelzijem oko kupovine srpskog reprezentativca Nemanje Matića.

Šampion Italije Juventus počeo je pregovore sa Čelsijem oko transfera fudbalera Nemanje Matića, tvrdi Tutosport. Matić ove sezone ne igra dobro, kao ni cela ekipa Čelzija, pa među ‘bjanko-nerina’ vlada nada da bi to mogla biti karta koja će dovesti Matića u Torino.

On je ove sezone odigrao 17 utakmica i postigao samo jedan pogodak. Nema sumnje da bi njegov transfer u Juventus odjeknuo ne samo kod nas, već i u čitavoj fudbalskoj Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter