0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

PLJUŠTE POHVALE, ALI I KRITIKE: Pele osuo paljbu po Nejmaru

Objavljeno: 25.12.15 u 18:27

Jedan od najvećih, ako ne i najveći fudbaler koji je ikada igrao ovu igru oštro je kritikovao, ali i pohvalio zvezde Barselona.

Legendarni brazilski as nije zadovoljan igrama svog sunarodnika Nejmara, a izneo je i ozbiljne parametre koji idu u prilog njegovoj priči.

– Ne učestvuje u odbrani, a ne odvaja se od lopte. On je dobar fudbaler koga je teško porediti sa nekim. Ipak, koliko je golova postigao glavom? – pitanjem je sve rekao Pele.

Sa druge strane, bez imalo sujete, mnogo pohvala izneo je na račun Argentinca Lea Mesija, koji iako nije dobar u skoku, po Peleu ima mnogo više prednosti u odnosu na Nejmara.

– On je najbolji u prošloj dekadi, ali ima mnogo prostora za napredak u igri. Nije dobar u skoku i koristi mnogo više levu nogu od desne. Kako god, najbolji je fudbaler sadašnjice – zaključio je Pele.

Sa druge strane, bivši fudbaler Barselone, koji je 2011. doveo Katalonce do titule šampiona Evrope sa dva gola u finalu protiv Mančester Junajteda, David Vilja, ima jasan stav o triju ‘MSN’.

– Dileme nema, rezultati, trofeji i brojke govore dovoljno. Oni su najbolji triling napadača u istoriji Barselone – izjavio je Vilja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter