9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARODIJA: Znate šta zapravo koči Grujićev transfer!? Samo jedan čovek može da ga spasi! (FOTO)

Objavljeno: 23.12.15 u 16:45

Transfer Marka Grujića iz Crvene zvezde u Liverpul postao je prava sapunica, a za neke kreativne navijače i prava filmska akcija.  

Na Tviteru se pojavila zanimljiva parodija na slučaj ovog transfera. Aludirajući na čuveni akcioni film “Taken“, jedan navijač je kreirao zanimljiv poster uz poruku:

– Grujićev otac je ukrao njegov pasoš i blokirao mu transfer u Liverpul. Samo jedan čovek može da ga spasi – stoji uz ovaj sjajan poster. 

 

0
0

9 Komentara

  1. Sta ste se nakacili na momka.Gospodo iz uprave,na vama je problem da pokazete da ste u stanju da rjesite problem finansija u klubu.Ne Grujic.On je decko dao sve od sebe na terenu,kao i ostali momci. I zasto da ide?On bas netreba da ide,ako nas interesuje taj ulazak u ligu sampiona.Nije otac malog Grujica reagovao bezveze,voli on svoje djete kao i mi svoju djecu.Nama iskrenim navijacima ovog kluba,je zelja da ti momci ostanu.Neinteresuje mene pun dzep Zvezdana Terzica i ostalih funkcionera u klubu.Ja samo zelim da Zvezda bude ono sto jeste i sto joj pripada,a to je ravnopravno mjesto medju najboljima,gdje je uvijek i bila.

    0
    0
    Odgovori
    • Da tvoj idol Ofkan ne namesta i da Kokeza nije glavni za „regularnost“ „tvoja zvezda“ bi sad bila ono sto jeste i sto joj pripada – u beton ligi, zbog sramnih namestaljki OFK -zvezda 2-6 i Cukaricki-zvezda 2-7 to su najupecatljiviji slucajevi a prijateljske sa Radnikom jagodinom i ostalim satelitima da ne pominjem

      0
      0
      Odgovori
      • Sine,jel ti hladno?Mnogo boli ovaj minus,a?Tvoj mali klubić bi bio ugašen do sada da je pravne države jer je ubedljivo prvi po broju nameštaljki od svoga postojanja.Najviše je kulminiralo za vreme Tole Karadžića,kad ste nameštali čitava prvenstva i gotovo više od pola utakmica unapred zatvarali.Tako da ti je bolje da ne bulazniš jer svako ko tvrdi da je sa Čukom bilo neregularno,taj nema pojma o fudbalu.

        0
        0
        Odgovori
        • Jos jedan „realan ciganin“ „sklanjalica sa Cukom regularna“ hahahahaahah ona cetvorica se trude da slucajno ne dodirnu loptu dok „golgeter Ugo Boss“ dribla na petoparcu,ma kakav Mesi on je mala beba, onaj drugi trckara pored Gruje i ne pada mu na pamet da pokusa da blokira onaj traljavi sut,a zvezdanesterac ….smejurija….. A OFK ? A Radnicki Nis ? jel treba jos ?

          0
          0
  2. Dečko je lepo rekao da ne želi da ide. I nije problem što neće da ide. Ima svoje ideale i pravo da dosanja svoje snove. Problem smo mi koji mu nedozvoljavamo da ih dosanja. Mi koji smo se iskvarili, koji bi sve prodali za novac. Mi koji godinama živimo u bednim uslovima, na ivici egzistencije, kojima ispiraju mozak o lažnim vrednostima i koji mislimo da je sve u novcu koga nemamo. Žudeći za njim zaboravljamo da živimo bez njega. Da ga je novac vodio kao najpotcenjenijeg i najmanje plaćenog igrača Zvezde, sada ga nigde ne bi bilo. Grujić je pravi sportista, koji živi svoje snove o tituli, o sportskom uspehu, da bude najbolji, da bude šampion. Ostavite dečka na miru i rešavajte probleme novca na drugoj strani. Ako ste nesposobni da sami donesete novac klubu, preuzmite odgovornost i podnesite neopozive ostavke.

    0
    0
    Odgovori
  3. zar toliko slepila … u nas srba vlada – kratko pamcenje je odavno prisutno … ili … iluziju koju kroz MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU … PRASINU I MAGLU mesecima dizu po medijima… tako stvorise slucaj GRUIC-LIVERPUL da spasava zvezdu. slusamo sta izjavljuju ( toplo hladno…kupuju-prodaju…rekode ruse…ligu sampiona vec igraju…DUGOVE niko NE spominje…NJIMA SAMO PARE TREBAJU…). ljudi u i oko zvezde … pokusavaju da se ISTINA prikrijr – sakrije … GRUJIC je samo ostao kao jedino sredstvo ( svi ostali su vec po nekoliko puta iskorisceni-zloupotrebljeni…pa zar ste tako brzo zaboravili koliko miliona ER-a na tu foru BANKOMAT isplati ), da opravda rad BANKOMATA . GRUJIC danas , ko ce biti sutra…??? zvezda je odavno propali klub , vise od 12 godina su u DUGOVIMA u vise desetinama miliona ER-a, a poslednjih 4 godine cifra je u kontinuitetu preko 50 miliona ER-a i pored do sada ubacenih bar toliko para a mozda i vise od tih 50 miliona ER-a…zvezda je RUPA BEZ DNA…DA BI DANAS TI SUMNJIVI LJUDI…ISTO PRICALI: NAMA PARE TREBAJU … uz do sada najvecu NAMESTALJKU rezultata, utakmica, rekorda…cime bi opravdali rad BANKOMATA . to se jasno vidi iz svakodnevnih izjava-saopstenja fkcz. afera kako dzajic ovaj slucaj zove…nije ni bila…niti je ima…to je samo MANIPULACIJA ili ona MAGLA i PRASINA da se ISTINA sakrije. BANKOMAT, BANKOMAT, … JE ISTINA .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter