7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUČENO: Drulović nije više trener Partizana, menja ga Tomić!

Objavljeno: 21.12.15 u 19:55

Kao što je bilo za očekivati, Ljubinko Drulović je bivši, Ivan Tomić novi trener Partizana! 

Nekadašnji kapiten i uspešni sportski direktor posle šest godina se vraća među svoje crno-bele, ali po prvi put kao trener. On će potpisati ugovo na dve i po godine.

Tomić je poslednjih meseci vodio Teleoptik, a u Partizanu je od 2007. do 2009. imao funkciju sportskog direktora.

Drulović i FK Partizan su sporazumno raskinuli ugovor posle svega nekoliko nedelja od kako je preuzeo klubu od Zorana Milinkovića. 

Druloviću će biti isplaćen sav predviđeni novac do kraja godine, a ekipu će od prvog dana zimskih priprema voditi Ivan Tomić. 

Podsetimo, ranije danas Ivan Ćurković je izabran za novog predsednika kluba.

 

0
0

7 Komentara

  1. Dijara,Zuka,moreira, u istom prelaznom roku tomica Za sportskog direktora a stanoja Za trenera, ili stanoje i krstajic

    0
    0
    Odgovori
  2. Čuo sam da je ovaj Tomić vrhunski trener. Sve prvoligaške klubove koje je do sada trenirao doveo je do šampionske titule. Pravi izbor za naš Partizan. Dokazan u svom poslu, isto kao Vazura u svom. Imamo sreċe da su se vođe navijača izborile za njihov dolazak. Šta bi Partizan bez takvih vođa u sve tri strukture. „Ruka ruku mije“

    0
    0
    Odgovori
  3. Čuo sam da je ovaj Tomić vrhunski trener. Sve prvoligaške klubove koje je do sada trenirao doveo je do šampionske titule. Pravi izbor za naš Partizan. Dokazan u svom poslu, isto ko Vazura u svom. Imamo sreċe da su se vođe navijača izborile za njihov dolazak. Šta bi Partizan bez takvih vođa u sve tri strukture. „Ruka ruku mije“

    0
    0
    Odgovori
  4. Super,sad imamo 3 trenera na platnom spisku.Bravo Tomicu,obrisace sa tobom patos kao i prethodnicima,bices sazvakan,ispljuvan i izgazen.Potrosicemo jos jednog iskrenog Partizanovca uzalud.
    Vec ti dovode kao pojacanja istrosene i bolesne fudbalere koji ne da nece praviti razliku vec ce se vucati po vma i klinickom non stop.
    Na prolece kad nas opet svi budu gazili redom shvatices gde si dosao i kako ces otici.Dok nas ova bagra bude vodila sve da nam je Gvardiola trener,nema nam spasa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter