9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Partizan dobio novog predsednika, a ko će biti trener!? (ANKETA)

Objavljeno: 21.12.15 u 18:39

Kao što je bilo najavljivano, legendarni golman Partizana Ivan Ćurković novi je predsednik kluba.  

Na Sednici UO koji je završen danas oko 18 sati, odlučeno je da Ćurković bude novi predsednik i preostalo je još samo da “aminuje“ vanredna Skupština.  

Danas je odlučeno da će Ivan Ćurković biti vršilac dužnosti predsednika Upravnog odbora FK Partizan u tehničkom mandatu, a njegovi najbliži saradnici biće sportski direktor Ivica Iliev, predsednik SD JSD Partizan Milorad Vučelić, generalni sekretar sportskog društva Milan Obućina, direktor kluba Miloša Vazura i Vojislav Nedić, potpredsednik u ostavci.

Rok za sazivanje Skupštine FK Partizan je 30 dana od podnošenja kolektivne ostavke.

Za sada nije poznato da li će Ljubinko Drulović ostati trener ili će umesto njega na klupu sesti Ivan Tomić. 

Podsetimo, Ćurković je bio predsednik Skupštine kluba od februara 1989. godine, da bi 2000. godine, kada je postao i predsednika Upravnog odbora kluba, a na toj funkciji je bio do 2006. godine. 

Ko bi trebalo da bude trener Partizana na proleće?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

9 Komentara

  1. Ostavke su podnete i moraju biti neopozive! Uprava, sve sa Vazurom i Nedićima mora da ode iz kluba – MARŠ IZ PARTIZANA! SNS se mora oterati iz PARTIZANA!!! Zna se ko nas je doveo u ovakvu situaciju za nepunih godinu dana!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je sramota sta se radi u i oko kluba , jos jedan od mnogobrojnih primera kako funkcionise zatvoreni zekin krug pun mahinacija i svojih ljudi jednostavno tako je bilo tako ce i ostati dok ne dodje privatizacija ako uopste ikada i dodje

    0
    0
    Odgovori
  3. Sport je sport i manite se vise nacionalistickih,a i rasistickih ispada,zamolio bih hot sport da neobjavljuje i pobrise sve komentare na racun nacionalizma ili rasizma,ko nije naucio lekciju vaspitanja,njegov komentar ovde i bilo gde je nepozeljan. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. E,ovog ste jedva najurili a sad ga ponovo doveli na celo kluba,svaka vam cast.Covek je tata za mahinacije i prevare,svake vrste,jedino sto svoj potpis nigde ne stavlja,uvek nadje nekog drugog,ko ce se potpisati umesto njega.Knjige su izlazile o njegovim,Zekinim i Bjekinim lopovlucima i prevarama oko transfera igraca,namestanja utakmica i svih zakulisanih radnji u fudbalu.On je vrh svega toga u nasem fudbalu,ne postoji ni priblizno veci maher i prevarant.Znam da ce grobarcici sada da krenu u prozivke i da pominju neke iz Zvezdinog tabora ali verujte,niko mu nije ni do kolena,toliko se usavrsio.Pogodili ste ga kao prstom u ….uz to,po nacionalnosti je Hrvat a njegov rodjeni brat se borio u redovima Zbora Narodne Garde,protiv Srba i Muslimana,u popularnim Zengama,tako da mozete misliti koliko nam dobrog zeli,mislim na sve Srbe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter