2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAKSIMOVIĆ: Ova ekipa zaslužuje da uđe u istoriju

Objavljeno: 16.12.15 u 17:01

Ivanjički Javor nije uspeo da prekine pobedničku seriju Crvene zvezde pošto su Beograđani i u meču 22. kola SUperlige Srbije upisali trijumf, ovog puta od 3:0.

-Želeo bih da čestitam igračima na fantastičnom nizu pobeda s kojim su ušli u istoriju kluba. Ova ekipa i treba da uđe u istoriju jer zaslužuje to. Što se tiče utakmice, odigrali smo pametno, u ovakvim uslovima nije moglo da se očekuje više lepote. Zabeležili smo nova tri boda što je u ovom trenutku jedino bitno, rekao je posle utakmice trener golmana Srđan Maksimović, koji je dobio zadatak da umesto kažnjenog Miodraga Božovića da izjavu.

Sa druge strane domaći tim je imao razloga za nezadovoljstvo pošto konačan rezultat ne pokazuje pravi odnos snaga na terenu.

– Zvezda je svaku svoje šanse iskoristila, mi svoje nismo i u tome je razlika. Oni su u ovom trenutku kvalitetniji i bolji tim što se vidi i po stanju na tabeli. Mi smo dali sve od sebe i sve je funkcionisalo u našoj igri osim završnice. Bilo je tu i nekih individualnih grešaka, ali dobro.. bile su reči trenera Javora Aleksandra Janjića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter