2
Domaći fudbal

SPARTAK ĆE I NA SUD AKO TREBA: “Ako smo mi kažnjeni, po istom principu mora i Partizan“

Objavljeno: 15.12.15 u 12:35

Potpredsednik Spartaka Goran Drača najavio je da će taj klub, ako treba, ići i na sud ako se ne usvoji žalba na odluku o oduzimanju četiri boda.

Do toga je došlo zato što je za meč sa OFK Beogradom izveo rezervni tim. Ovih dana se očekuje završetak drugostepenog disciplinskog postupka, odnosno odluka po žalbi Spartaka.

-Tražimo ukidanje odluke koja predstavlja presedan u fudbalskoj praksi kako u zemlji tako i u svetu. Odluka je doneta bez ikakvog uporišta u fudbalskim propisima, ista je neprincipijelna, pravno neutemeljena i ničim potkrepljena – naveo je Drača, prenosi klub iz Subotice.

-Ako komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije ne ukine odluku Disciplinske komisije naš klub će zaštitu potražiti i na redovnom sudu. Borićemo se dok pravda ne bude zadovoljena. Nemamo ništa protiv Partizana, ali ako smo mi kažnjeni, po istom principu je morao biti kažnjen i Partizan. Procenat dotadašnjih nastupa naših igrača na utakmici protiv OFK je iznosio 21 odsto, a Partizanovih na utakmici protiv Novog Pazara 29 – rekao je Drača.

Spartak je trenutno 14. na tabeli SLS sa 17 bodova, a crno-beli peti sa 33…

0
0

2 Komentara

  1. Draca i Simovic…cuveni po lopovluku i kriminalu a kao najjaci adut isticu prijateljstvo sa Ofkanom Tvorzicem i Blokezom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter