10
Domaći fudbal

VELIKO SRCE MILANA BIŠEVCA: Srpski fudbaler uplatio novac za operaciju Aleksandra Jankovića!

Objavljeno: 12.12.15 u 14:24

Srpski fudbaler Milan Biševac uplatio je novac za operaciju Aleksandra Jankovića kojem je nedavno ustanovljeno da ima tumor na mozgu. 

Priča ovog momka potresla je Srbiju, velika inicijativa pojavila se u svim medijima, kao i na društvenim mrežama. 

Otvorena poruka Aleksandra Jankovića potresla je srpsku javnost, morao je hitno da sakupi 10.000 evra za operaciju tumora na mozgu, a čim je ovo video, Biševac je mometalno reagovao i pokazao veliko srce. 

–  Video sam Aleksandrovu fotografiju i baš sam se potresao. Pozvao sam svog prijatelja Miloša Šaranovića i pitao sam koliko je potrebno novca da se uplati kako bi momak otišao na operaciju. Čim sam dobio odgovor, pozvao sam bankara i uplatio pare – rekao je Biševac za „Blic“ i dodao:

– Stalo mi je da pomognem kada god mogu. Voleo bih kada bi se i drugi uključili u razne humanitarne akcije. Hajde da pomognemo, svako koliko može. Meni tih nekoliko hiljada evra u ovom trenutku nije potrebno, a ovom momku može da spasi život. Ne želim puno da pričam o tome. Iskreno, mnogo mi je bilo teško kada sam video Aleksandra i pročitao sam da mu je želja da vidi prvi korak svoje ćerkice. Nisam imao nikakvu dilemu, odmah sam znao da moram da pomognem.

Biševac se nije čuo sa porodicom Janković, ali ističe da bi voleo da se upozna sa Aleksandrom.

– Imaju oni dosta svoje muke tako se nismo čuli. Ali imam želju kada Aleksandar ozdravi da ga upoznam i popijemo kafu zajedno. Ne želim da forsiram ovu priču, jedina mi je stalo da ozdravi – zaključio je Milan Biševac.

0
0

10 Komentara

  1. @Srbenda : ne prozivaj ljude po imenu.Neznas ti sta su i dali su uradili.Na kraju ,neznamo ni kako ti stojis sa parama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Честитам Србине, брате, свака част….осветлао си образ и свој и овог напаћеног народа….стара једна, светоотачка каже “ вредимо онолико колико дамо“….Бог те благословио….

    0
    0
    Odgovori
  3. Svaka cast ljudino. Bog te blagoslovio. Zelim tebi i tvojoj porodici svu srecu ovog svijeta kao i Aleksandru da sto prije ozdravi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bravo Milane i drugi da se ugledaju na tebe,sramotno koliko zaradju a nece da pomognu bolesnoj deci Kolarovi i ostali

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravo ovim si dokazao koliki si covek svima ostalim Sportistima srbije . Koji imaju mnogo vise tipa DIVAC , Djokovic, ivanovic, … i koji zaradjuju mnogo vise jal sigurno i oni znaju sa se desava u zemlji jer citaju stampu …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter