3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MANĆINI IZRIČIT: Hoću Grujića i Kalerija!

Objavljeno: 09.12.15 u 12:21

Roberto Manćini želi po svaku cenu dva igrača u Interu – Marka Grujića i Džonatana Kalerija.

Obojica su među najtraženijim igračima, mladi vezista crveno-belih u Evropi, a Kaleri, član Boke Juniors kao igrač koji dolazi iz Argentine.

Budući da je Jirgen Klop lično kontaktirao sa Grujićem, da je došlo do večere sa predstavnicima kluba i da je i Marko to potvrdio, glasine koje su stigle do Italije Neroazurima poručuju da nemaju vremena za čekanje.

Zato su, piše ‘Republika’, skovali plan da prodaju kapitena Ranokiju, defanzivca Žuaana Žezusa i vezistu Fredija Gvarina. Prema procenama, za njih bi uzeli oko 30.000.000 evra i mogli bi da kupe ovu dvojicu igrača, ali i Adema Lajića od Rome.

Opet se u ovoj priči velika uloga dodeljuje tim menadžeru Dejanu Stankoviću i očekuje se da on bude zaslužan za dolazak Grujića na Đuzepe Meacu, a ne u Liverpul. Direktor Auzilio je nedavno, na gostovanje mlade reprezentacije u Sloveniji počeo pregovore, pa se očekuje da ih završi. Možda i Interu odgovara da plate na zimu, a da Grujić dođe tek na leto…

Cena druge želje je oko 11.000.000 evra, a Boka je već našla zamenu i dogovorila povratak Pabla Osvalda na njegovo mesto. Za Kalerija se bori i Palermo…

0
0

3 Komentara

  1. Daš 7.000.000 i 15% od sledeće prodaje i dobiješ ga odmah…
    ili 5.000.000 sada pa tek posle kvalifikacija LŠ igrača ali 25% od sledeće prodaje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter