0
Evropske lige

STOJKE KAO NEKADA BAJKO: Srpski golman na golu Makabija ‘postigao’ autogol (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.15 u 23:59

Vladimir Stojković primio je nesvakidašnji gol, koji je na kraju pripisan kao njegov autogol, u pobedi svog Makabija u gradskom derbiju protiv Hapoela – 4:2.

U gradskom derbiju protiv Hapoela, koji uvek nosi veliku težinu u Izraelu, Vladimir Stojković bio je ‘strelac’ prvog gola na meču. Ne treba propustiti priliku reći da je ovo bio maestralan šut sa tridesetak metara, ali nije imao sreću jer se lopta od stative odbila o njegova leđa i odsela u mreži.

(Izvor: youtube / one)

Mnoge je ovaj pogodak podsetio na gol koji je odlučio ‘večiti derbi’ između Partizana i Crvene zvezde, kada je u beogradskom derbiju Miloš Jojić šutirao, a lopta se od prečke i leđa Bobana Bajkovića odbila u mrežu crveno-belih.

(Izvor: youtube / JuveGrandeAmore Bosnia)

U nastavku meča Stojković je primio još jedan gol, ovog puta sa bele tačke i delovalo je da je to bezizlazna situacija za Makabi. Međutim, usledio je veliki preokret.

Do kraja prvog poluvremena Stojkovićev tim je uspeo da izjednači, a onda  drugom poluvremenu potpuno preokrene rezultat za veliku i važnu pobedu u gradskom derbiju protiv Hapoela.

Makabi Haifa se večerašnjom pobedom probio na šesto mesto sa 18 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter