1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV VULIĆEVIĆ: Ja sam kao Bata Stojković u filmu ‘Ko to tamo peva’!

Objavljeno: 03.12.15 u 23:18

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević doživeo je tešku povredu ruke na Kup meču sa Voždovcem, a usled velikih problema sa povredama iskusni igrač nije izgubio smisao za šalu.

Prošle zime pokidao je ligamente kolena i nekoliko meseci ga nije bilo na terenu. Protiv „zmajeva“ je ozledio ruku, ali ne gubi osmeh sa lica. Kako kaže – „neuništiv sam“.

– Prošao sam dobro, to je najvažnije. Kako je izgledalo na snimku i u prvom trenutku dole na terenu, sada je super. Čekam kontrolu, a malopre sam bio do „Zemunela“ da se vidim sa saigračima. Sve je podsećalo na scenu iz filma „Ko to tamo peva“, kada se Bata Stojković pojavljuje iz vode a jedan od prisutnih komentariše: „Ovaj čovek je neuništiv“. U sličnom stilu je i Petar Grbić prokomentarisao ohrabrujuće vesti. Rekao mi je: „Pa tebi ni metak ne može ništa“ – rekao je Vulićević za Novosti.

Desni bek Partizana se prisetio kobnog momenta u 25. minutu meča na Vračaru.

– U trenutku pada nisam osetio ništa, ali sam video kako mi stoji ruka, pa sam okrenuo glavu na drugu stranu. Bio sam ubeđen da sam doživeo otvoreni prelom. Po dolasku na VMA, kada je utvrđeno da nema preloma ni kidanja ligamenata, upitali su me da li želim operativni zahvat ili da mi nameste ruku naživo. Izabrao sam ovo drugo, i mogu vam reći da je, kada su mi njih trojica to sređivali, bilo očekivano bolno. Šta ću, sam sam to tražio, izdržao minut-dva, i evo me sada sa gipsom teškim nekoliko kilograma, osećam se kao pod punom ratnom opremom – našalio se Vulićević.

Na svu sreću Vulićević će biti spreman za mesec dana. Sedam dana će nositi gips, a potom rehabilitacija i zarastanje. Na proleće u nove pobede.

– Pitao sam odmah da li to znači da bih možda mogao da istrčim na teren u meču protiv Augzburga, s longetom. Pa ko će da udari baš u desnu ruku? Ipak, svestan sam i ja da to nije realno. Ono što je sigurno jeste da ću već za tri nedelje moći da treniram kao da se ništa nije dogodilo.

Sportski su se poneli i u Voždovcu, trener „zmajeva“ Živković je odmah zvao, potom i Pavlović sa kojim je Miroslav bio u duelu.

– Zvali su me i trener Živković i kapiten Voždovca Pavlović, s kojim sam bio u duelu, izvinjavali se. Rekao sam im da za tim nema potrebe, jer zaista tu niko nije kriv, desi se. Čak mislim da nije bio ni prekršaj – završio je razgovor za Novosti, Miroslav Vulićević.

0
0

1 Komentara

  1. LEGENDO, SVI SMO MI GROBARI-NEUNISTIVI, SVIMA JE TO JASNO, SAMO STO JE ZA NJIH-KASNO .!. XXAAXXAAXXAA .!. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter