1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUNAK BORCA DARKO ZORIĆ: Zvezda nas je potcenila

Objavljeno: 03.12.15 u 12:59

Junak trijumfa čačanskog Borca protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije (5:1) Darko Zorić rekao je da još nije svestan šta se dogodilo na stadionu Rajko Mitić.

-Postigao sam tri gola i imao dve asistencije. Na svakoj od utakmica „iskoči “ neko od igrača, prošli put je to bio Vujaklija, a sada ja – rekao je Zorić Tanjugu.

Ipak, prema njegovim rečima kolektivna igra je najvažnija, bez obzira na to da li se radi o prvenstvu ili Kupu.

-Zvezda nas je potcenila, igrala su tri fudbalera koja prethodno nisu imala zavidnu minutažu, a ja smatram da je ovo najbolja partija koju je Borac pruzio- naveo je trostruki strelac.

Zorić je na jednogodišnjoj pozajmici u Čačku, gde je stigao iz grčkog AEK-a. Karijeru je započeo u Sutjesci iz rodnog Nikšića, a potom je prešao u Čelik.

-Verujem da će biti ponuda, ali svakako klub koji me bude tražio moraće da plati odštetu AEK-u. Ipak, mislim da ću se vratiti u Grčku – zaključio je Zorić, koji je zabeležio dva nastupa za A selekciju Crne Gore.

Još jednu fantastičnu pariju pružio je Filip Knežević, fudbaler Partizana na pozajmici u Borcu.

-Nismo ni sanjali da ćemo postići toliko golova. Odigrali smo sjajan meč, a naš protivnik je izašao na teren u kombinovanom sastavu, tako da su nas malo potcenili -rekao je on Tanjugu.

Knežević podseća da Čačani imali sjajnu sezonu i dodao da se sada okreću prvenstvenoj utakmici protiv Javora.

-Želimo ovu uspešnu sezonu tako i da završimo jer je poslednji utisak i najjači- zaključio je on.

Kapiten Stefan Živković, koji je izdanak Zvezdine škole fudbala, rekao je da je ekipa verovala da može da eliminiše lidera Superlige.

-Verovali jesmo, ali nismo se baš nadali ovako visokom rezultatu. Zadovoljni smo što smo prošli u narednu fazu takmičenja. Zvezda je prvih 15 minuta vršila pritisak, krenula agresivno, međutim, nakon prvog pogotka koji smo postigli sve je bilo lakše- istakao je Živković.

0
0

1 Komentara

  1. Niksic-TVRDO SRPSKO JEZGRO U SRPSKOJ CRNOJ GORI, pokazao je Darko Zoric UPLAKANOJ grofici, gde im je mesto.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter