5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘VEČITI’ SE MENJALI: Partizan promenio termin meča sa Vojvodinom zbog Evrope

Objavljeno: 01.12.15 u 09:30

Poznati su svi termini 20. kola Superlige Srbije, a promenu su napravili „večiti rivali“.

Kolo pred nama u najjačoj ligi Srbije donosi nam dva velika derbija u kome će lider šampionata Crvena zvezda gostovati drugoplasiranom Čukaričkom, a Partizan dočekati Vojvodinu. Prvobitno je trebalo da se u subotu igra meč na Banovom Brdu, a dan kasnije u Humskoj, međutim crno-beli su tražili promenu termina za dan ranije kako bi se odmorili i što bolje spremili za duel sa Augzburgom 10. decembra u Ligi Evrope.

Tako će Partizan i Vojvodina snage da odmere u subotu od 14 časova u Humskoj, a samim tim kako Crvena zvezda ne može da igra u isto vreme kada i „večiti rival“, utakmica sa Čukaričkim je pomerena za nedelju od 16 časova.

0
0

5 Komentara

  1. Problem je zato sto je los naslov, ako je merilo Evropa sto vi ne igrate cipiripi kup u basketu gde ste “ institucija“ nema vas nigde kukavica,ne brinite se vi za licencu brinite se za derbi!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan ima dan vise odmora pred evro mec ali i dan manje odmora posle kupa u sredu….a zvezda dan odmora vise koja ionako ne igra evropu jos od avgusta…
    Evropa je merilo….

    0
    0
    Odgovori
    • A u čemu je problem kod vas nekih sa tom promenom termina? Pa čak i u igrici se pomeraju termini ligaških utakmica zbog evropskih kupova – u nekoj igrici to ide automatski, u nekoj menadžer-trener traži pomeranje; to je rutinska stvar. Druže moj Nebojša, ne boj se ništa dok god je Grofove „duhovitosti“.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter