6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ PONOVO U ‘ELEMENTU’: Kontrabasom protiv violine!

Objavljeno: 01.12.15 u 13:50

Najava utakmice osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i čačanskog Borca ponovo je bila, u najmanju ruku, interesantna.

– Kup je takmičenje drugačije od prvenstva. Nema popravnog, često se dešava da autsajderi pobede. Vidim da su u Borcu dobro raspoloženi, da prete kako će da nas pobede. Drago mi je zbog toga, to je dodatni motiv za nas – rekao je Miodrag Božović na konferenciji za medije pred duel protiv Borca.

U njega će Crvena zvezda ući bez povređenog Aleksandra Kataija, što je kao problem istakao i sam strateg crveno-belih.

– Hendikep je odsustvo Kataija, jednog od naših najboljih igrača. Međutim, imamo dosta igrača koji čekaju šansu i očekujem da ti koji budu igrali pokažu da imaju kvalitet za Crvenu zvezdu. Oporavio se Pavićević, ali nećemo rizikovati sa njim za ovaj meč. Ostali su spremni – poručio je Božović.

Retko koja je konferencija Crvene zvezde ove sezone protekla u ‘običnom’ tomu, a tako nije bilo ni ovog puta. Vrlo zanimljivu izjavu dao je Božović govoreći o jednom od najboljih igrača Borca, Srđanu Vujakliji, strelcu dva gola u prvenstvenom duelu ova dva tima na stadionu ‘Rajko Mitić’ (4:2).

– Vujaklija je postigao dva gola u prvenstvu. Samo drugi iz ofsajda. On kada postigne gol svira violinu, pa ćemo mi morati da igramo sa kontrabasom – ispalio je ‘Grof’ u svom stilu.

Iskusni strateg je najavio da će izaći sa najjačim mogućim sastavom i dodao da njegovi igrači neće vežbati izvođenje jedanaesteraca.

– Nikad kao trener nisam vežbao penale. Neću ni sada, jer se penali izvode glavom, a ne nogom. Očekujem tvrd meč sa malo golova – podvukao je Božović.

0
0

6 Komentara

  1. Ta nezadovoljna polovina Srbije jahala je prethodnih petnest godina i politika joj je i došla glave.ako si toliko bolestan da ne mozes da odvojis sport od politike onda nemoj ni da ga gledaš

    0
    0
    Odgovori
  2. A ti odavno sviras k..u. Da ne bese dr. Poternice, protiv ofkane, i gol iz ofsajda protiv Radnickog te tako dobiste *vetar u ledja i kad nema vetra* i da nema velikog vodje AV koji daje avion vlade i kasu na izvolte, odavno bi se ti kupao u tvom moru u milojgori sa tompusom u ustima, ali tako to ide u nasoj premijer ligi, kao i u drzavi i zbog toga ja primam 19000 dinara platu i radim kao *crnac* a placaju me kao belca, i od tih 19000 dinara skoliujem dvoje dece, jednom kome moram da platim mesecnu kartu 4350 dinara, drugome 100 evra stan i tekuci troskovi/struja i sl/ 60 evra — i pita li se veliki vodja kako to ja mogu da izdrzim i podnesem kada sa ovolikom platom ,ali dobro bitno da je vama kupljena kafa, da pripremate pojacanja, da struju ne placate -ima ova drzava para, ali se bojim da ce mo biti drzava iz dva dela, jedna crvenobela zadovoljena sa svim i svacim i jedna sirotinjska koja mora da placa i izdrzava prvu –samo dokle***——-

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi se bunio kad ti je Partizan otimao iz usta, a smekercino pa si odje nasao da lajes! Sta ti je to prethodna vlast dala? Nije valjda da radis od juce?

      0
      0
      Odgovori
      • Bolesnu Srbuiju i fudbal tesko ce ko spasiti a ti bolesni radonjizmu da zna cela Srbija i tebi treba da se otvore oci ne uzima se samo od onih koji ne navijaju za cedo velikog vodje AV vec i od onih koji navijaju i za to isto krimi cedi , otima se i od njihove dece ali ……. videce se nicija nije gorela do zore, videcemo ko ce lajati, da li vi u Beogradskom pasaluku ili cela drzava

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter