0
Evrokupovi

MAREK HAMŠIK: Napoli može da osvoji Seriju A

Objavljeno: 27.11.15 u 09:52

Kapiten fudbalera Napolija, Marek Hamšik, uveren je da tim sa San Paula može da dođe do titule u italijanskoj ligi.

Hamšik i njegov tim u Ligi Evropa imaju sve pobede, a svoj niz su nastavili trijumfom nad Klub Brižom u četvrtak rezultatom od 1:0.

Sjajni vezista smatra da njegov klub može da dođe do šampionske krune u Seriji A ukoliko bude nastavio sa ovakvom formom.

Napoli je poslednji poraz u svim takmičenjima ostvario još u prvom susretu nove sezone, nakon čega je vezao 17 mečeva bez poraza. 

– Iskren da budem, nisam očekivao da će Napoli biti ovoliko upsešan ove sezone, iako se još u prethodnoj sezoni pokazalo da klub ima izuzetno dobar materijal – rekao je Hamšik.

– Imamo svih razloga da verujemo da možemo da osvojimo Skudeto ove sezone. Naravno, moramo da nastavimo da igramo na ovom nivou. Do tada nas čeka dug put, tako da je još rano za te priče. Međutim, ukoliko nastavimo da beležimo dobre rezultate i da igramo kao i do sada, verujem da možemo do titule – naglasio je Hamšik.

Napoli je trenutno drugi na tabeli Serije A sa 28 bodova iz 13 mečeva, dva menje u odnosu na vodeći Inter. U Ligi Evrope je i pre petog kola je bio osigurao prolaz u narednu fazu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter