0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RECEPT ZA NASTAVAK: Partizan igra mnogo bolje na krilima Grobara (FOTO)

Objavljeno: 26.11.15 u 19:50

Partizan u Alkmaru ima veliku podršku svojih navijača, oko 2000 Grobara je iza gola AZ-a u prvom poluvremenu.

I upravo na tu stranu je Partizan napadao u prvoh 45 minuta. Nakon uvodnog, dosta smušenog početka, sredinom poluvremena crno-beli su uspeli da jednu kontru preko Andrije Živkovića krunišu šansom u kojoj se Abubakar i Brašanac nisu najbolje snašli.

Međutim, to je bio signal da se ‘raspale’ navijači Partizana iza gola Kutinja i da daju vetar u leđa svojim ljubimcima. Ispostavilo se da je upravo to bilo potrebno izabranicima Ljubinka Drulovića, koji su u preostalom periodu prvog dela meča stvorili još tri kolosalne prilike.

Prvo Abubakar nije iskoristio grešku Rajka Brežančića, zatim isto nije učinio ni Stefan Babović sa samo nekoliko metara, a u samom finišu Oumaru se našao u sjajnoj prilici, ali je glavom šutirao pored gola.

Na tribinama ekstaza, a među prisutnih 2000 navijača velika nada da će u drugom poluvremenu biti bolje po tim Partizana, te da će se neka lopta naći u mreži Holanđana.

Evo i kako izgleda tribina sa navijačima Partizana:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter