6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KATAI ISKREN: Otišao bih iz Zvezde samo zbog…

Objavljeno: 26.11.15 u 23:50

Crvena zvezda je vezala čak 15 uzastopnih pobeda, što joj je donelo ubedljivu prednost na Superligaškoj tabeli u odnosu na pratioce.

Jedan od najzaslužnijih, ako već mora da se istakne, svakako je Aleksandar Katai koji je najbolji strelac tima sa 11 pogodaka, a pored toga ima i osam asistencija.

Često su iz kluba sa Marakane stizale poruke da on i Marko Grujić nisu na prodaju, ali ukoliko stigne ponuda koju je nemoguće odbiti onda bi jednostavno svi morali da se pomire sa sudbinom. A evo kako o tome razmišlja lucidni vezista.

– Uvek može da iskoči ponuda koja odgovora i Zvezdi i meni. A onda bih otišao više da Zvezda zaradi neki dinar, nego zbog sebe. Međutim, trenutno razmišljam samo o tituli, kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa tek onda o nekom daljem iskoraku u karijeri, rekao je između ostalog Katai u intervjuu za Večernje novosti.

Navijači se nadaju da bi Katai ipak mogao da ostane u Zvezdi makar do okončanja kvalifikacija za Ligu šampiona odnosno do kraja avgusta 2016. godine.

0
0

6 Komentara

  1. Jel to slepci komentarisu? Igra najbolju sezonu? Najbolja sezona bez evrope nista ne vredi, jer ga ne gleda evropa, vec navijaci kluba gde je i kafa postala nedostatak,a sad polako nezadovoljstvo igraca,raspad tima,pad u igri,i kiksanje, aha doci ce neko novi,pa kad vidi gde je doso,pokajace se sto nije u partizan poso,caos druzinos jos mislitos na Kairatos.

    0
    0
    Odgovori
  2. nisi ti ni trebao doci u zvezdu, lose ti je odradjen posao, najbolji potez bi bio da si dosao tamo gde se duze igra u evropi, klub iz srbije ili u neki inostrani, ovako, daleko pogresan potez si sam sebi napravio, bezi druze vec na zimu , za svoje dobro, ako ne zelis da te sustigne koja teza povreda, sto je moguce, pa pauza, pa pad na ceni i ode za sicu na kraju, najbolje brisi dok nije kasno, pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter