5
Domaći fudbal

FOTO: CROP

VUČELIĆ PORUČIO ZVEZDINOJ DECI: Dođite u Partizan!

Objavljeno: 24.11.15 u 23:33

Potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić pozvao je Zvezdine „grešnike“ da pređu u crno-beli tabor.

Slađan Rakić i Filip Maksić slikali su se u trenerkama Partizana, iako su članovi omladinskog tima Crvene zvezde. Mladi fudbaleri našli su se na udaru medija, a direktor omladinske škole crveno-belih Dragan Mladenović je najavio oštre kazne. Tim povodom oglasio se potpredsednik Partizana Milorad Vučelić koji je dva pozvao da pređu u tabor crno-belih.

– Ne bih ulazio u to na koji će ih način Zvezda kazniti i da li će to učiniti, jer to je stvar klupske politike. Ono što ja mogu da kažem je da su ta deca dobro došla u Partizan ukoliko ga vole i poseduju igrački kvalitet. Ako ta deca vrede, vrata su im širom otvorena, potrebno je da se obrate ljudima iz naše omladinske škole – rekao je Vučelić za Novosti.

0
0

5 Komentara

  1. …TO je SNAGA PARTIZANA-NJEGOVI VERNI GROBARI-ODANI VOLJENOM KLUBU DO SMRTI !!! CRNO-BELU KRV I LJUBAV, NIKO NE MOZE DA PLATI, ZA RAZLIKU OD IZRENTIRANIH NAVIJACICA SA SEVERA..COKI PLATI NASSS.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje vidi ko ce tebi da plati terapije vidis da ti je sve gore i gore.Mada jos nike izmisljen lek protiv gluposti.

      0
      0
      Odgovori
    • Kretenu,pa vise od pola juga je izrentiranu i iznajmljeno.Sve su to bivsi navijaci Zvezde,Rada i ostalih klubova,koji su kao otpadnici presli u manji klub ali za neku kintu i jos sitnih privilegija.To je vasa snaga,janicari.Cak se i sami ne stide toga pa su nadenuli ime svojoj grupi.Samo ti to ne shvatas i neznas jer si ogranicen ko saksija i idiot do koske.

      0
      0
      Odgovori
  2. Neka idu slobodno,otpadnici.Život im pružio priliku da nose sveti dres Crvene Zvezde a oni se slikaju u najomraženijem.Takvima nije mesto u svetinji i ubedljivo najboljem klubu na ovim prostorima.Ovo je ne shvatljivo da si deo nečega najboljeg,najsvetijeg i najponosnijeg a ti hoćeš da se vratiš svetlosnu godinu unazad i budeš deo nečeg malog,sumnjivog morala i nepoznatog u svetu.Sa tom decom nešto debelo nije u redu,slično kao i sa GdK i penzionerom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter