3
Evrokupovi

UEFIN TIM SNOVA: Da li je ovo i vaš najbolji izbor? (FOTO)

Objavljeno: 24.11.15 u 12:15

UEFA je objavila svoj idealni tim od 2001. do danas. On je napravljen na osnovu izbora najboljih „11“ koji se biraju svake godine. Zamislite samo kada bi ovaj tim stvarno igrao zajedno… Da li bi neko mogao da ih pobedi?

Drim-tim predvodi Kristijano Ronaldo, koji je devet puta bio biran u tim godine. Portugalac je po tome inače rekorder, jer niko drugi nije biran više od šest puta.

U napadu bi pored njega bili još Lionel Mesi (6) i Tijeri Anri (5). Loptama bi ih ‘hranili’ Ernandez Ćavi (5), Andres Inijesta (4) i Stiven Džerard (3).

Defanzivnu liniju čine Karles Pujol (6), Alesandro Nesta (4), Filip Lam (5) i Serhio Ramos (4), a na golu je Iker Kasiljas (6).

Foto: UEFA
Foto: UEFA

To je taj strašni tim, a pogledajte samo ko su rezerve. Takva imena poput Đanluiđija Bufona (3), Kake, Zidana, Ibrahimovića, Ronaldinja, Pavela Nedveda i Džona Terija nisu našla mesta u startnoj postavi.

Ovaj izbor je uvod pred glasanje za najbolju ekipu UEFA u 2015.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter