5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REZIME: Koliku su štetu napravile Delije u Nišu!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.15 u 18:50

Kao što je to bio slučaj prošle sezone, i ove godine duel između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde protekao je uz incidente na tribinama. 

Ove sezone polomljeno je „samo“ sedamdesetak stolica, što je svakako bolje nego prošle kada su navijači uništili preko 250 stolica.

– Za razliku od prošle godine, ovoga puta prošli smo znatno blaže. Po preliminarnim procenama polomljeno je između šezdeset i sedamdeset stolica. Zbog nemogućnosti predstavnika MD Gradnje, u čijoj je nadležnosti stadion, još nismo uradili kompletnu procenu. To ćemo učiniti u narednim danima, a nakon toga obavestićemo FSS i Crvenu zvezdu o načinjenoj šteti, rekao je podpredsednik Radničkog Marinković.

Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević rekao je da će Crvena zvezda i Radnički o eventualnoj naknadi štete razgovarati kada sa “Čaira“ u Ljutice Bogdana stigne zvanični dopis.

(Izvor: Youtube/Aleksandar Ilić)

0
0

5 Komentara

  1. Veliki sam navijac CZ,ali ne vidim ama bas nikakvog smisla u lomljenju stolica i to ne bih naplacivao klubovima nego npr polomi se 400 stolica koliko njih uhvatis da to rade podelis npr 400na 8, svako da kupi po 50 da ode u Nis da ih namesti i da plati kaznu od 100000 fdin, ako uhvatis samo jednog-svih 400, pa nek svako zna da je u riziku !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. bio sam na utakmici i mogu da kazem da je samo oko mene bilo polomljeno oko 5 stolica kada smo stigli na stadion,verovatno je polomljeno par,ali dosta je vec bilo polomljeno kada smo stigli

    0
    0
    Odgovori
  3. jesam delija ali ovo je primitivizam. Nije bitno čiji su navijači, mora se malo poštovati tuđa imovina. I tako su nam klubovi u teškom finansijskom stanju, nekako se snalaze da ti stadioni na nešto liče i onda dođe grupa mentola i sve to uništi. U Nemačkoj ili Engleskoj bi krivično odgovarao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter