0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBINKO DRULOVIĆ: Vratilo nam se za dobar rad

Objavljeno: 21.11.15 u 17:17

Trener Partizana Ljubinko Drulović bio je zadovoljan trijumfom njegovog tima protiv Novog Pazara od 3:0 u okviru 18. kola Superlige Srbije.

On je posle meča za TV Arena sport izjavio da je trijumf stigao kao nagrada za trug tokom prethodnih desetak dana pauze.

– Na nabolji mogući način nam se vratilo za dobar rad tokom ovih desetak dana. Stvarno smo dobro odigrali u ovoj utakmici. Čestitao bih svojim igračima, zadovoljan sam. Vraćaju nam se igrači iz povreda, tu je bio Andrija, Abubakar je bio sa reprezentacijom pa smo ga poštedeli. Tu je bio i Jevtovićm, uskoro nam se vraća Brašanac. Dali smo svoj maksimum, ali možemo još bolje. Zahvaljujući pobedama moral će ići gore i biće sve bolje – rekao je Drulović.

Sa druge strane, šef struke Novog Pazara Radmilo Ivančević veruje da je u ovom trenutku izdanje njegovog tima bilo na maksimumu.

-Treba biti realan, ovo je bila naša trenutna mogućnost. Imali smo mnogo igrača pod povredama, u nevreme smo primili golove. Pokušali smo iz kontranapada da ugorozimo rivala, ali objektivno pobedio je bolji tim. Izvući ćemo pouke, naš cilj je da dobijamo utakmice kod kuće. Nije bio trenutak da se vadimo protiv Partizana – rekao je Ivančević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter