6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJAVIO OPROŠTAJ: Stojković napušta reprezentaciju, ali termin je problematičan

Objavljeno: 19.11.15 u 11:34

Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković najavio je da bi mogao da napusti naš državni tim, ali tek posle Svetskog prvenstva koje će 2018. godine biti održano u Rusiji.

– Idemo u Rusiju na Svetsko prvenstvo, optimista sam, tek posle toga ću da se povuèem. Da nije bilo jeftinih trikova Albanaca, pobedili bismo i njih, i Dance, i sve bi bilo drugačije, plasirali bismo se na EURO u Francuskoj. Pad je krenuo od Albanije u Beogradu, ali nema izgovora. Verujem da ćemo posle svih problema iz svega izaći još jači, rekao je između ostalog Stojković u izjavi za list Alo.

Međutim, veliko je pitanje da li će u kvalifikacijama za mondijal biti mesta za Stojkovića u reprezentaciji Srbije pošto su iz Fudbalskog saveza najavili duboki rez u državnom timu posle najnovije blamaže koju je naša selekcija doživela u Češkoj.

Iskusni golman nije želeo da komentariše novinske napise u vezi privatnog aviona kojim su se on i još nekolicina reprezentativaca vratili u srpsku prestonicu pre ostatka ekipe.

0
0

6 Komentara

  1. Neverovatno,ovaj prica kao da mu je Tole otac i da je siguran da obadvojica ostaju u reprezentaciji dok im se prohte.Ako dodje neki normalan selektor,koga nece izabrati Tole ili Sava,za tebe je reprezentacija vec zavrsena misija,samo nisi svestan,kao i za vecinu sadasnjih reprezentativaca.

    0
    0
    Odgovori
      • Brdo puta nas je i unistio svojim kiksevima.Nama nije potreban golman koji ce odbraniti penal ili zicer a posle toga primiti golove sa 30 metara ili promasiti loptu prilikom istrcavanja i pokloniti gol protivniku bez sanse.Neka brani ono sto se brani a ako skine zicer ili penal,puna kapa,za to ga niko nece osuditi.Ovo nema veze sa klupskim bojama,nego sa poznavanjem fudbala,koje je tebi,ocigledno strano.

        0
        0
        Odgovori
    • Da li sam to dobro shvatio? I Savo je lopov kao Tole ili…. čekamo da dođe neki pošten čovek sa poternicom i dosijeom debelim kao jednotomna istorija Kine da nešto promeni? Život nije bajka sinko i ništa se neće promeniti u FSS dok se ne promene odnosi u društvu: od politike do populacije koja dolazi na stadione.

      0
      0
      Odgovori
      • Mozda se samo pravis da nisi shvatio,sinko…Tole jeste lopov a Savo nije za ovaj posao,jednostavno kao covek nije svoj na svome,najblaze receno.Prvo je politicki bio zastranio,kasnije je napadao Toleta,pa mu dosao pod skute,kad mu je ovaj ponudio funkciju i svi njegovi potezi nam govore da nije za ovo.Imao je dobru karijeru kao igrac,mada je bio samo solidan i nista vise ali ga je Bog pogledao po tom pitanju.Niko nije ni pominjao ljude sa poternice,verovatno mislis na Terzica.Naravno da on ne zasluzuje bilo kakvu funkciju u savezu.Pomenuo dam postenog selektora,koji nece dozvoliti da mu drugi sastavljaju tim i da mu se mesaju u posao.Takvih je malo ali ih ima.Politika nije kriva za stanje u fudbalu,vec jedino FSS na celu sa Toletom jer je on najvece zlo a populacija koja dolazi na stadione je nazalost,takva.Za nju je potrebno dosta vremena da se promeni,bar vecina te populacije a tu pre svega mislim na organizovane navijacke grupe na celu sa huliganima.

        0
        0
        Odgovori
    • Znaci rajko, sto puni cela evropa, je bolji od stojketa?
      Rajko bice golman za 5-6 godina, ali trenutno, je stojke nas najbolji golman. Jedino mozda lukac je bio jedno vreme bolji, ali mnogo mu pala forma…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter