0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN BIŠEVAC: Zvezdu volim najviše na svetu, ali…

Objavljeno: 18.11.15 u 22:02

Iskusni štoper Milan Biševac pominje se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, a evo šta je fudbaler Liona rekao o mogućem transferu.

– Zvezda je klub koji najviše volim, ali ne volim da pričam o tome, jer me svi znaju i nema razloga da se eksponiram na taj način. Za sada me niko nije zvao, ali mi je Lion pre dva i po meseca ponudio da produžim ugovor. Još nisam ništa odlučio. Za sada gledam da ovde odigram do kraja kako treba i da ostavim otvorena vrata za neke naše mlađe igrače – reako je Milan Biševac u intervjuu za agenciju „Line“, a preneo Mondo.

Milan Biševac se osvrnuo i na novi neuspeh reprezentacije Srbije, ovoga puta u kvalifikacijama za EP.

– Žao mi je što nas opet neće biti na velikom takmičenju. Žao mi je pre svega zbog navijača i mojih kolega. Ali, kako smo igrali, nismo ni zaslužili. Ostalo ne bih da komentarišem. Nisam tu, teško mi pada kada gubimo, teško mi padaju sve te priče i neke stvari ostave gorak ukus. Neka to ostane iza nas – istakao je iskusni štoper Liona, kome ugovor ističe narednog leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter