19
Domaći fudbal

POJAČANJA STIŽU U HUMSKU: Partizan spremio tri transfer ‘bombe’

Objavljeno: 17.11.15 u 10:23

Kako stoje stvari, predstojeća zimska pauza i zimski prelazni rok označiće početak velike „radne akcije“ u Husmkoj.

Ekipa „Parnog valjka“ trenutno se nalazi na 5. mestu tabele Superlige Srbije, znatno je bliža plej-autu nego plej-ofu, a osim činjenice da tome niko u klubu i među navijačima nije nadao, to praktično znači da će stvari morati iz korena da se promene u Humskoj.

Svestan toga je i novi sportski direktor, Ivica Ilijev, koji će ove zime imati pune ruke posla. Kako prenosi Sport, novi funkcioner Partizana već je odredio tri prioritetne transfer-mete za naredni prelazni rok.

U napadu bi konkurenciju trebalo da poveća ljubimac Grobara, Brazilac Kleo, o čijem povratku se priča već unazad nekolko transfer-rokova.

Takođe, putem Humske bi ponovo mogao da krene i štoper Ivan Ivanov, budući da je problem sa defanzivom uočljiv i van granica Srbije, pošto crno-belim primaju golove i više nego lako.

Takođe, među stative bi trebalo da stane i Milan Borjan, čuvar mreže koji se već nalazio na radaru beogradskog kluba.

Kleo je 2010. godine bio najzaslužniji za ulazak Partizana u Ligu šampiona, a tada je sa njim u napadu igrao upravo Ilijev koji dobro poznaje kvalitet Brazilca.

Dolazak Ivanova nije nerealan, budući da su ga povrede u Bazelu sprečile da pokaže svoj pun potencija. Takođe, Borjan bi vrlo lako mogao u Humsku i zbog direktorke marketinga crno-belih, Snežane Filipović, budući da se ova mlada dama sprema da stane na ludi kamen upravo sa ovim golmanom.

0
0

19 Komentara

  1. Sve poštenjačina do poštenjačine…
    se javlja i komentriše a šta li tek rade po klubovima….
    kuku nama i našoj zemlji a tek sportu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada bi se u poslednjih deset godina vracale ukradene titule Partizan bi morao da vrati sve sto je osvojio.Sto se tice lopova jel znate grobarcici za koji biznis je sluzio olimpijski komitet vasoj sivoj eminenciji Curkovicu.Zna cela Sbija da je Zemunski klan malo dete za Curkovica.

    0
    0
    Odgovori
  3. Misko popovic fratelo kad je doveo milka morao je da dovede i milojevica koji je znao da uposli milka kad treba i gol je neminovan kod nas je dizbalans dobar napadac ali nema upotrebljive lopte i napadac se treba birati tako da igra uvek licem ka odbrani nikad unazad to valjda struka treba da zna i to su tandemi tako treba skkapati tim tandem stopera tanden bekova i posle tandeme sklopiti da budu uigrani da se ne gledaju a da znaju gde je kolega .

    0
    0
    Odgovori
  4. .. da dok vi igrate evropu ,brukate drzavu!Plus,igrali bi .i. da nije Zvezda imala problem,pa vi umesto nje.Naravno,Ludogorec bio komplentan,nama 8 igraca nije igralo,haha..paceniciii
    ABA LIGA -ZADNJE MESTO
    JSL- 5 MESTO
    HAHAHA .I. .I.
    Trazite sada izgovore za sve!Prihvatite realnost da ste gluperde svi sto pisete,glodarcici.INTELEGENCIJA MOZDA I NIJE MI NA ‘NIVOU’,ALI SAM PAMETNIJI OD SVIX VAS GLODARA,KOJI BUSE NAS FUDBAL.Tole ne da fotelju,otvoreno prkosi narodu i svima!Pa pogledajte ko igra sve,sve bivsi partizanovci,a kad Katai treba da igra,onda provokacije od selektora ‘aj pokazi se sana visem nivou’,haha,a bolji od cele ekipe.Stojkovic,Busan,Mitrovic ni gol liniju ne moze da potrefi,Matic nema kome loptu dati,vraca se lopta golmanu cim predjemo centar,GLODARI!!!FUJ!!!crk*ite

    0
    0
    Odgovori
    • iSTINA JE DA JE ZVEZDA NAJACI MAFI I KRIMI KLUB NA bALKANU I SIRE,fk. dR.Poternica za cije postenje zna i interpol, abolirani, predsednik, sadasnji falsfikator potpisa, –rece vam onomad Rajjkovic KK –predsednik , gazda kluba dr. o cijem postenju moze da se napise 850 miliona dinara razloga sa Kosova i Metohije i juga Srbije, ali shvatite, sve ovo sa vasim uspesima je laz jer samo**suncev sjaj nema svoj kraj***ostalo sve ima svoj kraj, a i djavo uvek dolazi da naplati svoje tako da gospodo lazni dr. sa krimi prosloscu nadajte se djavolu doci ce on da naplati svoje i uzme sto je njegovo, odnosno vrati sto ste pokrali-opljackali.

      0
      0
      Odgovori
  5. Sns bagra na sve nacine pokusava da svoje ljubimce dovedu do 1 mesta ali tesko..zna se koga Srbija voli i ko je ponos Srbije..mutanti i dosljaci iz Zagreba ,mars iz Srbije

    0
    0
    Odgovori
  6. Ti sto se predstavljas sa istina je,da te obavijestim,mi smo u grupnoj fazi lige evrope i to na pragu drugog kruga a dje ste vi,reci mi kad ste vi igrali grupno takmicenje bilo kog evro kupa

    0
    0
    Odgovori
  7. Ti sto napisa komentar pod imenom Istina je, umesto komentara idi kupi na buvljak kilo kafe svom voljenom klubu,posle Ludogoreca, zalutalosti u ludoj sumi trebace vam,mani se ti komentarisanja,i ismejavanja,pssst ,eno su vam neki igraci vec nezadovoljni isplatama,pocev od donalda,sad ce pad u igri i rezultatima da vas zahvati,caos.

    0
    0
    Odgovori
  8. da i mene kada bi angazovali da igram,za njih je to transfer bomba,jer su prsli kao petarda u Bilbaou!XAXAXAXAXA .I. .I. .i. .i.
    Deo teksta javlja ‘trenutno su 5 na tabeli’ haha,pa naravno,ima vremena za pad jos veci.BICE ONI DRUGI NA KRAJU!!!! ALI OD NAZAD KAD SE KRECE XAXAXAXAXAXAXA!!!!!!
    BRAAAAJKOOO,GROBARU DO KOSKEEEE,GDE STEEEE????
    ‘AJMO DA IGRAMO,TAMAN TRI TRANSFER BOMBE STO NAJAVLJUJU!!! BRAJKO ODBRANA,JER JE BUSAN ODAVNO,A TI GROBARU DO KOSKE BUDI GOLMAN,JER VOLIS DA PRIMAS!!NAPAD SAM JA,PA DA VAS PUNIM NA TRENINGU,HAHA!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Frustracija je neizlečiva bolest,zato bosonogi oladite znate da ćete trajati koliko i sneg…nemoj da se ponovi vaterpolo pa da vam dajemo pojas za spasavanje…bili ste i ostali pederčine….

    0
    0
    Odgovori
    • Vecih pedercina od vas nema a ako si malo inteligentniji(mada bi se reklo bi se da si glup ko k..ac)baci pogled na tabele,od osnivanja ovih klubova,pa ce ti se samo reci koliko i kako mi trajemo i koliko smo svemirski udaljeni od tvog malog kluba,po broju trofeja,pogotovo evropskih i svetskih.

      0
      0
      Odgovori
      • Najbolje mi je kada nepismeni sns gonič počne prozivati na konto inteligencije, a uz to se služi psovkama u konverzaciji. Dakle klasična sendvič seljačina, bez obrazovanja i mozga. Svemirski si udaljen ti od te inteligencije na koju se pozivaš. Što bi stari rekli: „Što je babi milo, to joj se i snilo“…

        0
        0
        Odgovori
    • Badava turcima pricati,kunu se u srbstvo a ime im tursko.Niko nije pobio srba koliko su krcun i upravnim golog otoka inace isto osnivac c.z. ELITNI TURSKI KONJANICI……

      0
      0
      Odgovori
      • Koje ime Tursko? Posto nisi Srbin neces nikad saznaci znacenje ime Delije..a da si iole stsriji znao bi vasu pesmu „partizan vole samo Delije“ a poznato je ko ima transparent Janicari..zato purgeru,turcine psssst

        0
        0
        Odgovori
  10. Kleo je svoj zenit odavno prosao ,ivanov takodje.Ne bi me cudilo i Moreiru ponovo da angazuju..Strasno sta se radi..Na zalost..

    0
    0
    Odgovori
  11. Cujem da grobari prave,, dom staraca,,sobzirom koliko godina imaju bombasticna pojacanja!!valjda tim pojacanjima nece trebati stake to bi bilo mimo propisa!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter