5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR TVRDI: Nekome je u interesu da pravi probleme tamo gde ih nema!

Objavljeno: 16.11.15 u 10:14

Radovan Ćurčić je izjavio da je ceo slučaj oko svađe Aleksandra Mitrovića i Nenada Tomovića predimenzioniran u srpskim medijima.

Dvojica reprezentativaca sukobila su se u svlačionici posle meča sa Češkom, a čak se navodi da su veći fizički sukob sprečili kapiten Branislav Ivanović i selektor Radovan Ćurčić.

– Ceo slučaj je predimenzioniran. To je bila žučna rasprava oko toga ko je pogrešio kod prvog gola. Nije to nešto što se nije dešavalo ili neće dešavati. Takve stvari su normalne, ali daleko od toga da je bilo na ivici incidenta. Bili su veoma razočarani zbog primljenog gola i zato je došlo do rasprave. Nekome je očigledno u interesu da se prave problemi bez problema – kaže selektor Srbije Radovan Ćurčić, a prenosi ‘Žurnal’.

Bilo preuveličano ili ne, jasno je da postoji velika nesloga u reprezentaciji, o čemu svedoči i poluprazan avion po povratku iz Ostrave.

0
0

5 Komentara

  1. ..ABOLIRANIM LICIMA OD STRANE OVE ZEMLJE, BEZ OBZIRA STO SU DRZAVLJANI DRUGE..!!! MALO TAMO, MALO OVDE, A SVE SA JEDNIM CILJEM, MUTI VODU DA SE TRAG „IZGUBI“..DO KRAJA CE NAM „GROFA“ NAMESTITI ZA SELEKTORA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da je srece tako bi i bilo!Covek je dokazani trener a ne ovi partizanovi indijanci koji su se dokazivali po ivanjickim pasnjacima!Evo grobari su vodili reprezentaciju 10 godina i sta smo videli?Kakve uspehe?Cime se pravdate?Svi ste vi ko Karadzic,bez obraza i casti i za svoj dzep!Kad se proteraju partizanski koreni iz FSS-a bice mnogo bolje!A Cure moze da se vrati u drugu ligu jer bije za vise!

      0
      0
      Odgovori
      • Grof od Mojkovca dokazani trener? Majke ti? Koji mu je najveći uspeh??? 10 godina Grobari vode repku? Jel Tvorzić Grobar? Jel Piksi Grobar? Mihajlović? Hajde pre nego prospeš gomilu gluposti kao činjenice, makar izguglaj prvo da ne ispadaš toliko glup.

        0
        0
        Odgovori
  2. Samo slepci kao sto su Curcic,Milosevic i Karadjic ne vide probleme iako su im dosli do nosa ,,,zato i imamo takvu repezantaciju kakva i jest ,,NIKAKVA!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter