4
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

RASPRODAJA: Kazahstanci odvode tri fudbalera sa stadiona ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 16.11.15 u 21:12

Tri fudbalera Crvene zvezde u januaru bi mogla nastave karijeru u Kazahstanu, zemlji obećanoj za igrače sa prostora SFR Jugoslavije.

Konkretnu ponudu ima napadač koji je prethodnih 12 meseci upravo proveo kao pozajmljen igrač u bivšoj republici Sovjetskog Saveza. Reč je o Đorđu Despotoviću, ali interessovanje za otkup njegovog nema Kairat za koji je nastupao, već trećeplasirani tim prvenstva Aktobe. Naime, Crvena zvezda je od Kairata tražila milion dolara za napadača, što se vlasniku tima iz Almatija nije svidelo. Ipak, Aktobe je spreman da pregovara sa crveno-belima, a Despotoviću nudi iste uslove koje je imao u Kairatu.

Pored napadača, na meti klubova iz Kazahstana su još dva fudbalera. Jedan je levi bek Dušan Anđelković, a drugi je plejmeker Saša Stojanović. Zainteresovani timovi su Aktobe, Ordabaši i Atiraja.

0
0

4 Komentara

  1. Gospodine Daniele dal znas ti sta pises!? Koji crni milion pa te pare danas u fudbalu daju tri kluba nemacke tri iz italije i nekoliko iz premijer lige!

    0
    0
    Odgovori
  2. hvala nasoj brace da su zainterssenvvani za ovo dvoje nassis veterena .mozda od njih i nasa CRVENA ZVEDA ima neki profit sreno

    0
    0
    Odgovori
  3. Ако продамо ова два пања, мртвог Стојановића и теле Анђелковића, ја ћу бити најсрећнији човек, дајте их за џабе и доплатите им ако треба, нека само иду ! 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Andjelkovic se nije bas najbolje snasao na pocetku sezone, kasnije nije ni dobio priliku ali sigurno nije tele. Ne tako davno je igrao kod Muslina u Krasnodaru i pruzao odlicne partije, gotovo svi su ga zvezdasi tada prizeljkivali u klubu, Sto se Stojanovica tice kvalitetan je fudbaler, mozda nije dostigao ono sto je mogao, s obzirom na talenat koji je imao, ali on trenutno nema mesta u Zvezdi, pogotovo sto se planiraju nova pojacanja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter