0
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Ko će naleteti na ‘minu’?

Objavljeno: 16.11.15 u 12:47

U sredu, 18. novembra 2015. godine, sa početkom u 12.00 sati u prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi biće obavljena ceremonija žreba parova osmine finala Kupa Srbije u tekućoj sezoni. U ceremoniji će učestvovati i parove odrediti Slobodan Santrač, nekadašnji selektor i reprezentativac naše zemlje.

Utakmice osmine finala biće odigrane u sredu, 2. decembra 2015. Na ovom takmičarskom nivou igra se jedna utakmica. U slučaju nerešenog rezultata po isteku regularnog dela, odmah se pristupa izvođenju penala.

Posle odigranih utakmica šesnaestine finala dobili smo 16 učesnika osmine finala. Oni će, a na osnovu rasporeda na tabeli u prethodnoj takmičarskoj sezoni, na ceremoniji žreba biti podeljeni u dva „šešira“, čiji su sastavi sledeći:

Prvi „šešir“: Čukarički, Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, OFK Beograd, Radnički Niš, Jagodina, Spartak

Drugi „šešir“: Voždovac, Borac Čačak, Napredak, Donji Srem, Javor, Inđija, Bežanija, BSK Borča

Moglo bi da se kaže da su za izbegavanje, od timova iz drugog „šešira“, čačanski Borac i ivanjički Javor koji pružaju odlčične partije u Superligi Srbije, kao i kruševački Napredak koji blista u Prvoj ligi Srbije.

Utakmice četvrtfinala biće odigrane 2. marta 2016. godine, polufinala 16. marta i 20. aprila, dok je finale Kupa Srbije zakazano za 11. maj 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter