5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ NIJE LIDER: Paunović otkrio na kojoj ga poziciji on vidi

Objavljeno: 16.11.15 u 19:26

Zaludeo je igrama čitavu Evropu Marko Grujić, ali zanimjivo bivši selektor Orlića Veljko Paunović, neko ko ga sasvim sigurno dobro poznaje, vidi ga na drugoj poziciji od većine ljudi.

Paunović je za italijansku Gazetu prozborio koju reć o Grujiću.

Grujić je miran momak sa dobrim mentalitetom. On nije rođeni lider, ali se ne plaši da igra velike utakmice. Po mom mišljenju, on je nešto više od plejmejkera i ofanzivnog veziste. Više mu pripada uloga ofanzivnog bočnog igrača ili polušpica. Mislim da treba da igra više po strani i bliže golu – smatra Paunović.

Grujić je za Zvezdu ove sezone odigrao 16 mečeva i postigao je četiri gola. A  čemu je Gruja pričao sa Matićem i Stankovićem pročitajte OVDE.

Da li ste pročitali Paunovićev osvrt na rad Orlića u poslednje vreme?

0
0

5 Komentara

  1. Sta je misevi vi ste kao veci strucnjaci od skauta evropskih klubova. Ili ste u fazonu da komsiji crkne krava. Jadni ste ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Milinkovic-Savic,Maksimovic,Zdjelar,Zivkovic,Gacinovic…su za klasu iznad njega sto se i videlo na SP e sada to sto Ofkan hoce da ga dobro proda pa mu dizu cenu…

    0
    0
    Odgovori
    • Koji Zivkovic, pa dečko se ne vidi. Svi ovi Partizanovi poluproizvodi , Jojici, Markovici, i tako redom što ne mogu da sastave sezonu u istoj ekipi su najveća prevara u fudbalu i zbog toga će se partizan načekati da ponovo zaradi kintu na nekom od svojih „talenata“.

      0
      0
      Odgovori
  3. Još jedna podvala iz „rupe“. Kad se videlo da naduvavanje Jovića nije dalo rezultata,prešlo se na novu mušteriju. Iduće godine kad se podvala otkrije i Grujić će na klupu da bi igrao neki Izraelac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter