5
Domaći fudbal

SPREMA SE SPEKTAKL: Inter stiže na stadion ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 15.11.15 u 10:48

Kako stoje stvari, stadion u Ljutice Bogdana mogao bi uskoro da postane središte duela bivših šampiona Evrope, Crvene zvezde i Intera.

Naime, prema informacijama do kojih je stigao list Sport, plan je da Dejan Stanković ugovori prijateljski duel sa italijanskim velikanom sa „Đuzepe Meace„.

Termin meča trebao bi da bude naknadno određen, a za tu priliku iskoristila bi se reprezentativna pauza. 

Nema sumnje da će navijači Crvne zvezde, želji okršaja sa najvećim svetskim klubovima, napraviti pravi spetkakl u slučaju da se dva kluba dogovore oko ovog događaja.

0
0

5 Komentara

  1. To to, dodji Inter i ocitaj im lekciju kao Ludogorec. Izuzev ako se unapred ne dogovore o neresenom rezultatu, da se domacin ne obruka kuci u svom dvoristu,pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje pobediti 2:0 Metalac, i neigrati LS/LE, nego izgubiti od Metalca (koji je na toj utakmici kao i na svakoj Partizanovoj strasno ostecen) sa 1:0, i igrati tamo sa nekim AUgsburgom davati im nzn ni ja kakve userske golove, nalaziti se kao aaa ubijamo nemce i sl kolo biti ubiven od Atletica (koji je taj isti augsburg ubedljivo na terenu dobio) 5:1… Deca ste vi svi nalozena.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..DOK MALI KLUBICI IGRAJU-PRIJATELJSKE UTAKMICE, SA PREFIKSOM EKS ILI „BIVSI“, DOTLE INSTITUCIJA IGRA-TAKMICARSKE, ZA SRBIJU, ZA GROBARE !!!…Samo, nesto mi se „javlja“, da bi TAJ VELIKAN mogao biti SLOGA iz Petrovca na Mlavi..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo je to kad si smoren maksimalno i navijash da ti klub ne igra play out za ispadanje iz lige, a s’druge strane ne mozesh da prihvatish chinjenicu da Zvezda gazi sve pred sobom i sigurnim koracima koracha ka tituli i polako ali sigurno izlazi iz debelog minusa!!! Radujte se ligi evrope i drhtite da vas ne ugase, a katanac vam je v3c spreman!!! Zvezda Srbija , nikad Jugoslavija!
      P.S. Vi ste Jugoslovenski, a ne Srpski klub

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter