5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Grupa reprezentativaca se iz Češke vratila privatnim avionom!

Objavljeno: 15.11.15 u 22:13

Da je srpski reprezentativni fudbal dotakao dno govori podatak da se veća grupa reprezentativaca u Beograd vratila privatnim avionom, a ne čarterom FS Srbije sa ostalim saigračima.

Kako Novosti javljaju avion iz Ostrave za Beograd bio je poluprazan. Razlog tome je bio taj što se većina „zvezda srpskog fudbala“ za Srbiju vratila privatnim avionom koji su platili 6.000 evra. U letelici koju je zakupio FS Srbije našlo se svega sedam fudbalera, a to su Nemanja Matić, Uroš Spajić, Aleksandar Katai, Marko Petković, Damir Kahriman, Filip Mladenović i Nemanja Gudelj. Da ova vest bude još skandaloznija ispostavilo se da su se pojedini fudbaleri već posle ponoći našli u beogradskim noćnim klubovima.

Verovatno da proslave pogodak Petra Škuletića u porazu od Češke 4:1.

0
0

5 Komentara

  1. Daje boga i pravde MATICA za kapitena i da nsa deca i ponos srpskog naroda igraci koji su pokorili ceo svet budu okosnica naseg tima na naredne kvalifikacje a ne da nam ponovo matori tole sastavja tim

    0
    0
    Odgovori
  2. KOJI MATIC KOJI BAKRACI PRICA A NEDA IMENA I ARGUMENTE AKO VEĆ PRIČAŠ NEŠTO ONDA RECI SVE.TRAKU BI JA DAO GOLMANIMA,KOLAROVA IVANOVICA I POJEDINCE NEBI TREBALO NIKAD POZVATI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao sto ste nabrojali ovu sedmoricu,trebali ste nabrojati i one koji su odleteli u svoje klubove,jer su tako morali.A one koji su iskesirali po 6000 evrica za privatni let do Bgd i zaglavili po kafanama,na posebnom spisku i nikad ih vise ne pozvati.Matica za kapitena i da bude nas najstariji igrac,podmladiti selekciju ali samo dobrim igracima i kvalitetnim ljudima.Mitrovica vise nikad ne pozvati,iako je mlad.

    0
    0
    Odgovori
  4. E ovi momci bi dobili poziv za sledecu utakmicu a ostali mogu carter letom da idu da gledaju druge reprezentacije posto za nasu nisu!Ovih 7 bi pozvao a ostale zamenio pravim fudbalerima koji hoce da igraju za ponos i cast nase zemlje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter