2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MATIĆ: Nije Ćurčić kriv, mi smo krivi

Objavljeno: 14.11.15 u 08:31

Fudbaleri reprezentacije Srbije doživeli su pravu blamažu na prijateljskoj utakmici sa selekcijom Češke od koje su izgubili sa više nego ubedljivih 4:1.

Vezista Čelsija, Nemanja Matić, pokušavao je posle susreta da skine odgovornost sa leđa selektora Radovana Ćurčića.

– Treba da nas je sramota. Ovo što smo odigrali bila je prava katastrofa. Mi igrači apsolutno smo glavni krivci, tu nema dileme. Ekipa je na nešto i ličila u prvom poluvremenu, ali u drugom je sve bilo katastrofalno – rekao je Matić.

Na repliku reportera da je selektor Ćurčić podigao dva prsta kada se tražio krivac za poražavajuće izdanje u Ostravi vezista „Plavaca“ je odbacio takvo gledište.

– Selektor ništa nije kriv. Mi smo igrali očajno, sramotno, i mi smo apsolutno isključivi krivci, sto posto – poručio je Matić.

0
0

2 Komentara

  1. Moj Maticu ti i drugari javno da se zahvalite narodu koji vas je podrzavao i verovao i vas i oprostite se od reprezentativnog dresa sto pre da nas ne sramotite na svakom koraku a selektoru sve podrske jer sa takvim vasar igracima je nemoguce saradjivati!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter