0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NE ŽELI DA BUDE PARTIZANOV MESIJA: Tumbaković se ne vraća u Humsku

Objavljeno: 14.11.15 u 11:28

Proslavljeni trener i doskorašnji funkcioner Partizana, Ljubiša Tumbaković, dematovao je priče da bi mogao da se vrati u Humsku kako bi potpomogao smeni sadašnje upravne garniture.

Ekipa Partizana nalazi se u jednoj od najvećih krizi od raspada bivše Jugoslavije. Tim Ljubinka Drulovića trenutno je na 5. mestu tabele Superlige sa čak 21. bodom deficita u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Upravo zbog toga u poslednje vreme u fudbalskim krugovima čule su se razne priče, između ostalog i ona o potencijanom povratku proslavljenog trenera Ljubiše Tumbakovića koji je, kako se šuškalo, označen kao udarna igla predstojećeg puča koji za cilj ima promenu vladajuće strukture na čelu sa Zoranom Popovićem.

Ipak, u razgoovru za Sportski žurnal, Tumbaković je demantovao te priče.

– Redovno me iznenadi neki naslov u medijima. Pre šest meseci sam se isključio iz Partizanove priče. Uvek se borim s idejom da napravim voljeni klub onako kako bi trebalo da izgleda shodno svojoj veličini, kad nisam mogao – povukao sam se. Pre dva meseca podneo sam ostavku – rekao je Tumbakoivć za Sportski žurnal.

On je dodao da nema nameru da bude u centru pažnje javnosti kada je reč o eventualnoj smeni sadašnjeg rukovodstva.

– Imam druge preokupacije. Ne znam otkud te informacije – jasan je bio Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter