0
Evrokupovi

BARAŽ ZA EURO 2016: Ukrajina na korak od plasmana u Francusku (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.15 u 19:54

Fudbalska reprezentacija Ukrajine pobedila je selekciju Slovenije sa 2:0 (1:0) u prvom meču baraža za plasman na EP sledeće godine.

U senci nemilih scena sinoć u Parizu nastavlja se borba za odlazak baš u Francusku naredne godine. Tamo će biti održano Evropsko prvenstvo u fudbalu, a ovih dana u toku su baraž dueli za plasman na EURO.

Danas se igraju dva meča, a u prvom je selekcija Ukrajine savladala Sloveniju sa 2:0 i sa tim rezultatom će vrlo verovatno biti učesnik najvećeg kontinentalnog takmičenja.

Do te pobede Ukrajinci su došli sa po jednim golom u oba poluvremena. U prvom je Jarmolenko odličnom fintom zalomio celu odbranu Slovenije i preciznim udarcem savladao Handanovića.

U drugom poluvremenu je domaći tim došao do drugog gola kojim je stekao kapitalnu prednost pred revanš u Sloveniji. Sjajnu akciju Ukrajinaca realizovao je Seleznjov, bukvalno na gol-liniji je ubacio loptu u mrežu.

Do kraja više nije bilo promena, pa će Slovenija imati težak zadatak u revanšu da nadoknadi ovaj veliki minus.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evropsko prvenstvo – baraž:

Četvrtak:

Norveška – Mađarska 0:1 (0:1)
(Klajnhajsler 26)

Petak:

Bosna i Hercegovina – Republika Irska 1:1 (0:0)
(Džeko 85 – Brejdi 82)

Subota:

Ukrajina – Slovenija 2:0 (1:0)
(Jarmolenko 23, Seleznjov 54)

Švedska – Slovenija 20.45

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter