3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEPROFESIONALNO: Vuk Rašović otkrio zbog čega je tužio Partizan

Objavljeno: 11.11.15 u 12:54

Nekadašnji trener Partizana je otkrio veliki razlog zbog čega je tužio klub u kom važi za jednu od legendi.

Kada je došao na kormilo Partizana, Vuk Rašović je bio obožavan čak i od strane navijača koji su mu spevali pesmu. Šok terapija koju je proizveo njegov dolazak je uzrokovala pobedom u ‘večitom derbiju’ i golom Miloša Jojića u 90. minutu Partizan je tada obezbedio titulu.

Međutim, samo nekoliko meseci kasnije, Rašović je označen kao glavni krivac za loše rezultate i, pre svega, ispadanje iz kvalifikacija za Ligu Evrope od švajcarskog Tuna.

Klub mu je ostao dužan, ali je počeo da ga – ‘kulira’. Ostao je neisplaćen i baš zbog tog odnosa od strane kluba se odlučio na težak i radikalan potez da tuži voljeni Partizan.

– Pokušavao sam da stupim u kontakt sa ljudima iz kluba, želeo sam da razgovaramo, ali me izbegavaju – rekao je Rašović u izjavi za ‘Žurnal’.

– Jednostavno, osetio sam se kao stranac kog niko ne razume i zato sam ih tužio. Niko me međutim nije pozvao ni kad su čuli da sam ih tužio – objasnio je Rašović.

Rašović trenutno radi kao trener Dinama iz Minska, sa kojim je ove jeseni ostvarivao zapažene rezultate i u Ligi Evrope.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter