5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ POSLE UKLJUČENJA STRUJE: Znamo da moramo da platimo struju, ali…

Objavljeno: 06.11.15 u 18:46

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ponovo je uključena struja, potvrdio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

 

– FK Crvena zvezda ima višegodišnji dug za električnu energiju i zbog toga je u petak na našem stadionu isključena struja. EPS je na molbu kluba uključio struju, a sve sa ciljem da bi se subotnja prvenstvena utakmica odigrala u predviđenom terminu – navodi Terzić u pisanoj izjavi medijima.

On je najavio da će rukovodstvo crveno-belih u ponedeljak održati sastanak u kabinetu ministra energetike u Vladi Srbije Aleksandra Antića.

– Zvezda je svesna da se račun za električnu energiju mora platiti, ali tražimo način na koji se to može realizovati. Zbog toga će u ponedeljak u kabinetu ministra energetike biti održan sastanak između rukovodstava FK Crvena zvezda i EPS da bi se kroz razgovor došlo do realnog i održivog rešenja ovog problema koji postoji već godinama unazad – poručio je Terzić.

Crvena zvezda je u petak, drugi put ove nedelje, ostala bez struje zbog nagomilanih dugova.

Struja je prethodno isključena u ponedeljak zbog, kako je saopšteno iz EPS-a, duga od 39,9 miliona dinara, a uključena je nakon dogovora o reprogramu i uplate od 4,6 miliona dinara.

U 17. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda u subotu od 18 sati dočekuje ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca.

0
0

5 Komentara

  1. komentarisem mesecima da ovaj penzioner nema ‘lebda jesti,kao i Gdk i Brajko.I bio sam u pravu,cim se hvale da im iskljucuju struju za hiljadarku,hahahaha,e moji bogalji.Mrs sa zvezdinix naslova jadnici

    0
    0
    Odgovori
    • А пре тога позив из Хумске да се искључи, Патлиџанова деца праве спрдњу

      0
      0
      Odgovori
  2. Da li je ovo sprdnja sa postenim narodom i celom Srbijom. godinama ne placaju struju iskljuce im i dodje doktor i zavrsi posao. Meni je iskljucuju za hiljadu dinarta a ovi duguju milione i ne moze im niko nista, ZAO MI JE MOJE ZVEZDE ALI SE PITAM DALI IMA NEKO POSTENIJI DA VODI OVAJ JADAN NAS OPLJACKAN KLUB, VEC MORAJU KRIRMINALCI DA GA VODE

    0
    0
    Odgovori
  3. sta se moglo drugo ocekivati…osim nastavke PLJACKE naroda. predsednik zvezde u senci zakazao TRULOJ-PREZADUZENOJ zvezdi sasatanak u kabinetu ministra energetike ANTICA sa EPSOM…kako to moze da izgleda…kad za sto u pregovorima sednu ljudi u i oko zvezde . ovo se moze samo tumaciti kao iskazivanje moci kroz: MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU I PLJACKU. opet ce mi reci da se kao papagaj ponavljam…da ponavljam se jer iz sata u sat…dana u dan…nedelje iz nedelje…mesec iz meseca…i tako tri i po godine, ovi iz zvezde ponavljaju sa svakojakim bljuvotinama… da sve prikazu afirmativno i uspesno…DOK SE OVAKVI LIKOVI (sumnjive proslosti i sadasnjosti) SA NACIJOM SPRDAJU, SPROVODECI PLJACKU…PONIZAVAJUCI VEC OPLJACKANI I PONIZENI NAROD. sta na ovu vest da kazu svi oni… koji zbog sice od duga bez struje ostaju ili oni bez krova, vode , puta , skole, doma zdravlja, hleba, lekova , djaci pesaci…koji ni elemetarne potrebe za zivot nemaju…dok se ova gospoda razmece. KOJA SRAMOTA ZA SRBIJU .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter