2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPS: Nećemo polemisati sa trenerom Zvezde, klub ne poštuje dogovor

Objavljeno: 06.11.15 u 17:06

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je fudbalskom klubu Crvena zvezda isključena struja zbog nepoštovanja ugovora o reprogramu duga, koji iznosi 49.000.000 dinara. 

EPS Snabdevanje, deo Elektroprivrede Srbije, ima razumevanje za višegodišnje probleme fudbalskih klubova. EPS se zalaže isključivo za poštovanje zakonske procedure i ugovornih obaveza. Nećemo polemisati preko medija sa trenerom fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali je veoma važan stav generalnog direktora Zvezdana Terzića da električna energija mora da se plaća i da nema otpisa dugova – navodi se u saopštenju.

Zvezdi je u petak u podne, drugi put ove nedelje, isključena struja zbog čega je trenerMiodrag Božović konferenciju za medije uoči utakmice protiv Metalca umesto u Medija centru održao u svečanoj loži stadiona Rajko Mitić.

– Napominjemo da je ovom fudbalskom klubu u ponedeljak, 2. novembra, isključena električna energija zbog dugova i na molbu čelnika kluba zbog posete visoke strane delegacije ponovo uključena struja. Očekivalo se da će predstavnici Zvezde razgovarati sa predstavnicima EPS-a o plaćanju dugova, ali sastanka nije bilo – poručili su iz EPS-a.

Trener Božović rekao je da Zvezda od osnivanja kluba nije platila struju i da na ovaj način neko pokušava da destabiluzuje crveno-bele.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter