Žozeu Murinju se žestoko drma klupa i ukoliko Čelsi uskoro ne popravi igru i rezultate Portugalac će najverovatnije dobiti otkaz, a brojna su imena u opticaju kada se radi o njegovom nasledniku.

Povezane vesti

Jedan od njih prema tvrdnjama engleskih medija je i nekadašnjih fudbaler Partizana, reprezentativac Jugoslavije i trenutno selektor Crne Gore Branko Brnović.

– Abramović je već kontaktirao fudbalski savez Crne Gore, s obzirom da Brnović još uvijek ima važeći ugovor sa crnogorskom kućom fudbala, ali vjerujemo da bi do dogovora moglo brzo doći, pogotovo što se reprezentacija nije plasirala ni na jedno veliko takmičenje – naveo je direktor za međufudbalske odnose tima iz Londona, Fernando Kuševija, a prenosi portal kliker.tv.

U nastavku teksta tvrdi se da ruski tajkun Roman Abramovič odlično poznaje Brnovićeve trenerske sposobnosti.

– Roman (Abramovič) veoma cijeni Brnovića, još od utakmica protiv Engleske iz prošlog i Rusije iz ovog kvalifikacionog ciklusa. Ono što sigurno znamo jeste da bi prelazak crnogorskog trenera u Englesku bio veliki korak ka članstvu Crne Gore u NATO, objašnjava se u članku.

Na kraju ono što je i najvažnije je da je portal kliker.tv crnogorska verzija njuz.neta odnosno radi se o šaljivim vestima koje za cilj imaju da nasmeju publiku, ali ne i da vređaju osobe koje se spominju u njihovim tekstovima.