7
Domaći fudbal

ZVEZDINO DETE PECNULO ŠAMPIONA: Šta je Stojković poručio Partizanu? (FOTO)

Objavljeno: 01.11.15 u 20:21

Slavi se u Gornjem Milanovcu pobeda nad Partizanom, koja će se pamtiti kao prva u istoriji za Metalac, (1:0).

Svi igrači i stručni štab su srećni zbog skapa šampionu Srbije i ekipi koja igra Ligu Evrope, ali neki igrači su posebno…

Zvezdino dete Nikola Stojković, koji je Marakanu letos napustio kao slobodan igrač, imao je i poruku na Instagramu za crno-bele.

Zadnji vezni Metalca je šampionu Srbije poručio sledeće:

-Velika pobeda! Ti si samo mali Partizan – napisao je Stojković na Instagramu.

 

A photo posted by Nikola Stojkovic (@pixii24) on

Foto: Instagram/pixii24

Pročitajte i prve utiske dvojice trenera posle meča 16. kola SLS, u kojem je pomoćni sudija pogođen u glavu.

0
0

7 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Samo TO i moze, da „PECNE“, dao mu ORGAN HRABROST I VETAR U LEDJA ZA TAKO „SMELU“ i „ODVAZNU“ MISAO.. .!. XXAAXXAA .!. Za razliku od njega, NASA GROBARSKA DECA: ALEKSANDAR MITAROVIC, MILOS JOJIC, LAZAR MARKOVIC..VEC UVELIKO RADE „ONE STVARI“ PO METROPOLAMA EVROPE !!! .!. XXAAXXAA .!. ZAUVEK CETE OSTATO ZVEZDA-PADALICA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdino dete “ Ti si mali Partizan“ , bas lepo su te naucili,prvo mrzi Partizan a sad ako hoce i da navijas za Zvezdu, puna kapa. Sveka cast, u pravnij zemlji ti bi popio debelu kaznu za prozivke,ovde svako moze da leci frustracije. Kakav klub takav i navijac

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko si ti mali vidi se gde si dospeo. Ne opravdavam igru Partizana ali nemoguce je ocekivati da na svakoj utakmici protivnik izostavi po tri-cetiri boljih igraca.

    0
    0
    Odgovori
    • DOSPEO JE DA IGRA FUDBAL U SUPERLIGASKOJ EKIPI…da li je to malo?Zasto ti ne igras na tom nivou,ako si veliki ili bilo koji drugi sport.Nisu samo Zvezda i partizan timovi za koji se igra,ima i ostalih,protiv kojih ini moraju da igraju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter