12
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PROCENITE SAMI: Da li je Partizan oštećen u Gornjem Milanovcu? (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.15 u 20:57

Šampion Srbije je u dubokoj krizi, što igračkoj, što bodovnoj. Posle današnjeg poraza u Gornjem Milanovcu od Metalca, crno-beli imaju 19 bodova manje od Zvezde, a pretekao ih je Čukarički, pa su sada tek četvrti na tabeli.

Odigrali su Beograđani jako loše, ali su mogli da izvuku bar bod, da nije bilo nekih spornih odluka sudije ili još lakše, da su Šaponjić ili Stevanović iskoristili šanse.

Sporna je situacija i oko pobedonosnog gola Metalca i da li je prekršaj Ostojića bio za penal, a Partizan je, čini se, oštećen još dva puta.

Stefan Babović je izveo slobodan udarac u 77. minutu, a lopta je pogodila igrača u živom zidu. Rnić je igrao rukom, ali je sudija ostao nem na ovu situaciju i nije pokazao na belu tačku:

Izvor: YouTube/visekruna TV

Nekoliko minuta kasnije Aleksandar Simov je namerno ukom zaustavio loptu, komentator je mislio da će dobiti crveni, ali bio je samo žuti…

Da li je Partizan oštećen u Gornjem Milanovcu? O postupcima sudije Dejana Dimitrijevića će se verovatno pričati narednih dana…

0
0

12 Komentara

  1. Opet isto,pa isto,uvek iznova,naklonost novinara ovom klubu.Pa dokle vise uz meca u mec dajete naslove ovakvog tipa ‘mptecen’ i td.Pa da je to tim kako treba dao bi 4-5 komada i mir.Bruka,haha.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav crni penal, ruka stoji uz telo i da nje nije bilo lopta bi udarila igraca u pleksus, nema namere da igrac utice na igru vec samo sebe da zastiti REALNO

    0
    0
    Odgovori
  3. Ruka pri telu,razmislite o dozvoljenom polozaju ruke u zivom zidu I to je to… jest hladno nesto postalo….

    0
    0
    Odgovori
  4. Da je Fkp svoj klub istupio bi davno iz AV lige, ovako služi za ponižavanje.

    Izbacite Fkp iz lige nek igra drugu, a crna z…sa filijalama premijerovu ligu.

    Živela Turska u Srbiji

    0
    0
    Odgovori
    • Sto ne istupiste kad su vam svirali penale kad protivnika lopta udari u ledja ili van 16 metara ili kad igrate po 100 minuta,dok ne date gol,kad vam se protivnici sklanjali,kad je Tole unapred odredjivao da morate biti prvaci?Sad,kad nemate pojma,promasujete po dva penala na utakmici,sutnete jednom u okvir gola jednom Metalcu,neko drugi je kriv.Ovakvo licemerje je svojstveno samo malim klubovima i navijacima poput grobara.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si nešto pomešao. To o čemu pričaš se vama dešavalo. Imaš mali milion primera na internetu o tome. Nema potrebe da nabrajam. Ili si daltonista, mada je crno i crveno teško pomešati ali izgleda da se i takve stvari dešavaju.

        0
        0
        Odgovori
  5. Kako god, sudija los, partizan jos gori, i sa igracem manje, partizan je trebao da deklasira metalac, sudiju drasticno kazniti, nije taj za JSL, za njega bi i mali fudbal bio vrh karijere. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter