11
Domaći fudbal

KLJAJIĆ PROČITAO NAMERU: Ali nemoćan protiv Mladenovića (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.15 u 16:30

Metalac je od početka meča u okviru 16. kola SLS bolji rival od Partizana i to im se isplatilo.

Ostojić je, po oceni sudije, napravio prekršaj za jedanaesterac. Mladenović je stavio loptu na kreč, pročitao je Filip Kljajić njegovu nameru, ali nije uspeo da odbrani:

Izvor: YouTube/moja SportTV

Verovatno je sada spao osmeh na lice pojedinim igračima na klupi.

0
0

11 Komentara

  1. Neznam dokle ce vodje navijaca da trpe ovu bruku ovo je prevrsilo svaku meru dosta je vise sa sramotom ljudi dozovite se pameti dok je vreme inace ode sve u propast kao kk klub

    0
    0
    Odgovori
    • A zasto vodje navijaca,zar ostali navijaci ne smeju nista sami da urade?Te tzv.vodje su najvece zlo naseg fudbala i niko ne treba da ih slusa ili postuje jer samo oni imaju koristi od klubova i igraca,zato su tu gde su.Da sam neko u FSS uveo bih pravilo da igraci nakon zavrsetka utakmice moraju za 2 min.biti u svojim svlacionicama a ne da se dodvoravaju navijacima posle pobeda ili da ih ovi pozivaju i psuju nakon poraza.Ko su oni da nekom dele packe?Oni su tu da gledaju utakmicu i ako hoce da navijaju,ako im se ne svidja igra,ne moraju ni da dolaze a ovako,fakticki budu glavni akteri,kojima mora da se na kraju igraci poklone.

      0
      0
      Odgovori
  2. Koja bedna igra partizana, jos bedniji sudija, igrac odigra rukom loptu, ovaj mu da zuti, umesto crveni, a vi bednici u crno belom desu, pakujte se i napolje iz partizana zajedno sa drulovicem, dok ne dodje stanojevic ili ko bolji vi ste 0, bolje da igraju omladinci a vlahovicem, pa ce bolje odigrati, a ti babovicu umesto sto trtljas po sportskim vestima, pokrij se i cuti, iudi na zimu iz kluba, verovatno ce se mnogi obradovati tvom odlasku, trebao si ostati u vozdovcu, drulovicu nisi za partizan, to sto si osvojio zlato, bilo je jer si imao dobar izbor igraca, oni su igrali, ali svi oni ti nisu u partizanu, NESPOSOBNA UPRAVA NAPOLJE, dzaba si ih ilijevu kritikovao, slabo im se to zlaepilo za usi, jad i beda od igraca i utakmice, mozete cestitati zvezdi i uciti od grofa i zvezde, uplatite si kurs igranja fudbala kjod njih, tojest grof bi to mogao zapoceti a vi kao prvi da se upisete, a sudija moze da sudi zonski fudbal, opstinsku ligu, jad i beda ko sve pistaljku stavlja u usta, bolje da su takvi slati u druge drzave na skolovanje za fudbalsjke sudije,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,sine,pre nego sto nesto prokomentarises,trebalo bi da znas pravila ove igre.Za udaranje lopte rukom,dodeljuje se iskljucivo zuti karton a crveni nikako,osim ako je lopta zaustavljena rukom prilikom ulaska u mrezu,neposredno ispred linije,tako da je sudija tu ispravno postupio,kao i za dosudjeni penal,sto je i potvrdio strucni analiticar,bivsi sudija na Areni 1 ali to je svakom bilo jasno,ko se razume u fudbal.Trazite uzrok u slabim i nekvalitetnim igracima a ne u sudijama,koji su do sada uvek bili na vasoj strani ili u politici,jer taj alibi ne pije vodu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Lopovska upravo na celu sa lopovskim politicarima napolje iz kluba, –dosli ste da ispunite zelje kriminalaca na celu sa laznim doktorima i podebelim dosijeima da gasite kompletno sportsko drustvo, da li ce se ziveti bolje ako se to desi sta mislite. LOPOVCINE napolje bre kradivuci jedni

    0
    0
    Odgovori
  4. Cinjenica da partizan nema dobru ekipu, cinjenica da igra lose, ali svirati ovakav penal je sramno, i dobiti karto za start s ledja opravdan karton , ali utakmica koja je trebala da bude lepa za publiku, oci, pretvorena u farsu, treba bataliti ovu cirkus ligu, ne praviti troskove bez razloga,partizan sa pojedinim klubovima treba da bojkotuje ligu i jednom da se lopovi maknu iz srpskog fudbala

    0
    0
    Odgovori
    • Brzo zaboravljate sta ste radili godinama!Sto niste bojkotovali ligu kad ste vi namestali cela prvenstva?!Sad iskreno reci da li ste zasluzili sve one silne titule ili je Tole nemestao?

      0
      0
      Odgovori
    • Nisam procitao da si ovako pisao za sudjenje protiv Vozdovca i Cukarickog,kad su vam svirali 2 penala a igraca Cuke bez ikakve potrebe iskljucili…kad je u vasu korist,tada moze a ovako ne,jel da?

      0
      0
      Odgovori
  5. XAXAXAXAXAXAXAXAX mali kvazi klubic ne može da se suprotstavi velikanu kakav je metalac moraće Vucela da zasuče rukave i svrati do sudija na poluvremenu.!. PARTIZAN.!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter