7
Domaći fudbal

UEFA ZVANIČNO PORUČILA: Partizan u svom timu ima ‘čudo od deteta’ (FOTO)

Objavljeno: 31.10.15 u 11:41

Zvaničan sajt evropske kuće fudbala (UEFA) na svojoj naslovnoj strani u subotu je doneo tekst o magičnom fudbaleru Partizana kojeg je proglasio „vuderkindom“.

Naravno, ne treba se mnogo pogađati, reč je o Andriji Živkoviću, najmlađem debitantu u reprezentaciji Srbije, osajaču U20 Svetskog prvenstva u Novom Zelandu, Andriji Živkoviću.

U opširnom tekstu UEFA navodi izjave bivšeg i sadašnjeg selektora Srbije, Siniše Mihajlovića i Radovana Ćurčića o krilnom igraču Partizana u prvi plan apostrofirajući podatak da je Živković debitovao za A tim Srbije sa samo 17 godina i 92 dana.

UEFA podseća da je Živković rođen u Nišu,  te podseća da je sjajni fudbaler osvojio U20 Svetsko prvenstvo uz izjavu Živkovića kako „želi da čvrsto ostane nogama na zemlji“.

Originalni tekst o Andriji Živkoviću možete pogledati ovde, ili odlaskom na početnu stranu portala UEFA.

FOTO: CROP
FOTO: CROP

 

0
0

7 Komentara

  1. Andrija,pa naravno da je wonderkind! Osvojio svetsko prventsvo…dao skoro pa svim ekipama u evropi i ukupan SCORE mu je i te kako bolji od igraca koji su bili okarakterisani kao „WONDERKIND“ a igrali su pre njega u Partizanu.Ima kvalitet da konacno talentovan igrac postane igrac svetske klase. POZDRAV

    0
    0
    Odgovori
  2. ovi u UEFI nisu normalni … pored marka grujica , falkaaaa, … terzicu blokiraj ove dezinformacije … vesica, covica, vucica i ostale iz FSS angazuj da ti posao NE kvare . taman se fudbalski velikani evrope na tvoje tekstove poceli da pale … padaju prve ponude po 100, 200 … neki dogurase i do pola miliona ER i onda ova UEFINA dezinformacija … znam, UEFA ovo radi … da vas u zvezdi obeshrabre, da pare u martu za licencu od prodaje tih talenata NE skupite . nema problema , vayura je tu da pomogne . ON i deo uprave partiyana/TROJANSKA KONJICA / CE ZILETA NA ZIMU ZA SICU DA PRODAJU … evo onda prostora ya terziceve talente .

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao i sto je Partizan CUDO, s obzirom na trenutne ,okolnosti, sa kojima se suocava Srpski SAMPION, tako
    I deca PARTIZANA cudesno odrzavaju Svetinju i guraju je napred u inat zlu i judi Srbije !!! Partizan MIT ili cudo
    Jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter