9
Domaći fudbal

STEFAN BABOVIĆ: Partizan ima najbolje igrače u Srbiji

Objavljeno: 31.10.15 u 12:12

Vezista Partizana i zamenik kapitena, Stefan Babović, izjavio je da crno-beli imaju tim od najkvalitetnijih fudbalera u Srbiji.

On je u razgovor s Mozzartsportom poručio i da je razlog posrtaja „Parnog valjka“ u Superligi to što ovaj klub igra veliki broj utakmica zbog učešća u Ligi Evrope.

– Zaista, težak trenutak za Partizan u prvenstvu. Velika, ma, najveća odgovornost je na nama igračima, jer smo mi na terenu. „Ubio“ nas je veliki broj utakmica, dosta povreda, većinu mečeva nismo bili kompletni, a na sve se nadovezala loša forma, nedostatak sreće u pojedinim duelima, kao i slaba igra kompletnog tima u odbrani – smatra Stefan Babović.

On ne negira da je novi sistem takmičenja koji će prepoloviti bodove svim ekipama u plej-ofu možda psihološki opsutio ekipu.

– Vrlo moguće da nas je novi sistem takmičenja uljuljkao, ali, ruku na srce, nije samo to. Često smo se povređivali, forma nam je varirala, ali se ni sad ne predajemo. Dok god ima da se igra mora da se razmišlja pozitivno – smatra Babović.

Uprkos činjenici da se crno-beli muče u defanzivi, Babović nije želeo pojedinačno da apostrofira krivce već je prstom pokazao ka celom kolektivu.

– Partizan je patio, jer kao ekipa nismo odbrambeno dobro igrali. Dakle, ne pojedinačno odbrana, nego ceo tim. Rane bismo donekle izvidali ukoliko bismo prezimili u Evropi. To koji tačno igrač ne igra dobro, to ne bih smeo da komentatrišem. Nije korektno prema mojim kolegama. Privatno mišljenje ću zadržati za sebe – zaključio je Babović.

Sjajni paker Partizana smatra da klub iz Humske ima šansu da „prezimi“ u Ligi Evrope.

– Bio je Partizan i ranije u težim trenucima nego što je sad, ali će se vratiti na mesto gde je bio. Mnogo bi nam pomoglo ukoliko bismo grupnu fazu Lige Evrope završili na jednom od prva dva mesta, to je naša velika šansa, jer dugo jedan srpski klub nije prezimio u UEFA takmičenjima. Ljudi iz kluba daće smernice na šta bi trebalo da se orijentišemo do kraja godine, ali što se nas igrača tiče, moramo da damo 100 odsto na svakom meču. I daćemo, bilo da je reč o Ligi Evrope ili prvenstvu – jasan je Babović.

On je ostao pri ranijoj tvrdnji da Partizan raspolaže sa najboljim fudbalerima u zemlji.

– Rekao sam tada i ostajem pri tome: Partizan ima najbolje igrače u Srbiji! Kad smo kompletni, kad smo svi zdravi, kad igramo najbolje što možemo onda je Partizan i ekipno najjači. Imamo dosta kvaliteta, naročito u ofanzivnom delu ekipe, prevashodno mislim na veliki broj igrača na krilnim pozicijama – podvukao je Babović.

 

0
0

9 Komentara

  1. Imamo najbolje igrače al u zonskoj ligi džaba nam sviraju penale kad ni njih ne dajemo,imamo golmana koji ni hokejaši gol ne bi odbranio upravu koja malo malo pa hvali ove igrače koji ne znaju loptu da šutnu toliko koliko smo institucija.!. PARTIZAN.!.

    0
    0
    Odgovori
  2. E, Babovicu, ne pricaj mnogo nego batali alkohol i ostalo, pa opravdaj kapitensku traku SVETINJE. Bori se, kidaj, pa onda pametuj po novinama…
    PARTIZAN je, (svi to naravno znaju sem gancija), okupiran od bande, a jadna nam drzava je odlucna da najzad prva mora da bude komsinica… Ali kakve to veze ima sa sportom, a o casti da ne pricam?

    0
    0
    Odgovori
  3. ahahaaaaaa ohohohooo kada sad nisam umro od smeha nikada necu ahahaaaaaaaaaa Ibanjez,Grujic,Donald,Lukovic,Plavsic,Srnic,Katai…Drxko ni jednom ni jedan vas sem Zivkovica ne kize ni kopacke da brise ahahaaaaaa koji si ti lik aahahaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  4. HAHAHAHAHAAHAHA…pa ti si najvise prso od svih igraca,izgleda,postao si isti kao ovaj GdK,po svojim budalastinama i izjavama.Pa svako normalan vidi ko ima najbolje igrace u Srbiji i to ubedljivo najbolje.Da je razlika 2-3 boda pa i da se vodi polemika i prepucavanje ali sad je polusezona a ona dostize 16 bodova,eeeeej.Ako bi vas uporedjivali po mestima u timu,bilo bi 10-1 ili 9-2 za Zvezdu,po kvalitetu a tek timski je Zvezda za dve klase iznad vas i to minimum.

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan ima najbolje igrace na TERENU, medjutim, to ocigledno nije dovoljno u SPORTSKOJ ZEMLJI-SRBIJI, posto, „oko“ terena-NE i tu je GLAVNI RAZLOG posrtanja Srpskog sampiona ! MAZICU SVIRAJ PENAL ZA ZVEZDU I GAZDU IM BUDUCEG, GLAVNOG FINANSIJERA OVK-a !!! PECURKANA tj. MRAKana USKORO POSTAJE PASNJAK ZA SHEIKOVU ERGELU KONJA I CEMU ONDA SVO TO ZLO..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter