0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

LUIS ENRIKE: Ne znamo kada se Mesi vraća, ne dirajte Munira i Sandra

Objavljeno: 30.10.15 u 17:32

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da neće rizikovati i požurivati sa povratkom svog najboljeg fudbalera Lionela Mesija i pritom je stao u odbranu Munir El Hadadija i Sandra Ramireza. 

Mesi je van stroja od 26. septembra, kada je na meču sa Las Palmasom doživeo povredu kolena. On će u najboljem slučaju biti spreman za “El klasiko“ 21. novembra u Madridu, ali to još uvek nije sigurno.

– Ne znamo tačan datum povratka, ali ne želimo da žurimo.Najvažnije je da vrati na teren 100 odsto spreman. Nije važno kada će se vratiti. Sezona je duga i najvažnije je da na kraju budemo prvi. “El klasiko“ neće odlučiti prvaka, zato nam je sada važno samo da igramo što bolje, da dajemo što više, a primamo što manje golova i da pobeđujemo – rekao je Luis Enrike koji je potom stao u odbranu Munira i Sandra koji nisu postigli nijedan pogodak ove sezone.

– Nisam zabrinut zbog njihovog učinka. I dalje su mladi igrači, pod pritiskom su i ne treba ih opterećivati. Zadovoljan sam njihovim partijama – rekao je Luis Enrike, koji konačno može da računa na Andresa Inijestu i Serhi Roberta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter