4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZASUKALI RUKAVE: Čakar i Iliev pronašali prvo zimsko pojačanje za Partizan

Objavljeno: 28.10.15 u 00:20

Dolaskom Ivice Ilieva na mesto sportskog direktora Partizana došlo je do određenih promena u sportskom delu pa će ulogu skauta obavljati još jedan bivši igrač kluba Damir Čakar.

Kako piše portal šansasport.com prva Čakareva želja je 27-godišnji fudbaler pljevaljskog Rudara Draško Božović koji je svojevremeno bio mladi reprezentativac Crne Gore.

Božović igra u veznom redu rudara, ali je tokom karijere nastupajući za Mogren i Budućnost bio i desni bek što znači da se dobro snalazi na više pozicija.

Pored nabrojanih klubova nastupao je još za Lovćen i Sutjesku u Crnoj gori odnosno Domžale i Hapoel u inostranstvu.

Pregovori dve strane mogli bi da počnu po okončanju prvog dela sezone.

Jedan bivši fudbaler Partizana postigao je najlepši gol u svojoj karijeri. Znate li ko je već viđen kao zamena za Duška Vujoševića na čelu JSD Partizan?

0
0

4 Komentara

  1. PRVO OTERATI NAZADNI PARAVAN IZ SVETINJE, ZNACI, KOMPLETNU GARNITURU POSTAVLJENU PO ZADATKU( SA JASNO ISKAZANIM FINANSIJSKIM STANJEM ZA VREME NJIHOVOG „UPRAVLJANJA“..), IZABRATI NOVO RUKOVODSTVO SA ANTICEM I MIJATOVICEM NA CELU I VRATITI LEGENDE PARTIZANA U KLUB !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo se resiti umobolnih navijaca,kao sto si ti i onaj Penzioner.Doduse,ima tu jos nekih koji dosta varnice ali vas dvojica nemate veze sa mozgom i realnoscu.Drugo,vi kao mali klub i sramota Srbije,nemate nesto puno legendi a oni nisu ludi da dolaze u leglo zla.Mogu da se vrate ovi sto su bili polu igraci,poput Ilijeva,Cakara ili slicni,koji imaju samo osnovnu skolu,kao i Gdk.

      0
      0
      Odgovori
      • Nemam pojma odakle ti pravo da delis lekcije ljudima oko sebe kao da si vrhovni autoritet, ali ako se u zivotu ponasas kao na ovom portalu, onda si sramota svoje porodice i prijatelja… Svako bi trebao da komentarise vest a ne da flejmuje ovde i maltretira bilo koga…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter