4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Dozvolili smo previše šansi protivniku i namučili smo se bez razloga

Objavljeno: 28.10.15 u 15:10

U Bačkoj Palanci u meču 1. kola Kupa Srbije sastali su se lideri superlige i Prve lige Srbije, domaća Bačka i Crvena zvezda iz Beograda, a trijumf je na kraju pripao crveno-belima 3:1.

Koliko ozbiljno je shvatio ovaj duel trener crveno-belih Miodrag Božović svedoči i to da je na teren poslao gotovo kompletan prvi tim uz vrlo male izmene u odnosu na ekipu koja je tokom vikenda savladala čačanski Borac.

– Mislim da je ekipa Bačke pokazala da nije
slučajno na prvom mestu u svojoj ligi. Ima kvalitetne pojedince, iskusne igrače koji su igrali u boljim ligama i u inostranstvu. Nismo očekivali da će biti lako, ali na kraju je presudio kvalitet koji je na našoj strani. Dozvolili smo da nam Bačka napravi previše šansi i namučili smo se bez razloga, rekao je posle utakmice Božović.

Trener domaće ekipe Spasoje Jelačić se složio sa rečima svog kolege.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi i prolasku dalje u Kupu Srbije. Mislim da smo pokazali da smo na dobrom putu i da imamo određeni kvalitet. Crvena zvedza je moćna ekipa koja je to dokazala i pokazala to i na ovom meču. Nama je nedostajalo i malo sportske sreće, ali na kraju ovo je zaslužena pobeda našeg rivala, kazao je Jelačić po završetku meča.

0
0

4 Komentara

  1. „ODLICAN“ STE TIM, „KVALITETAN“, ALI ZA NIZI RANG TAKMICENJA, NPR. ZA 4-5 LIGU !!! .!. XXAAXXAA .!. OPET SE NA POLU-VREMENU RESAVAO ISHOD UTAKMICE „VELIKANA“..OD 1:0, DO 3:1..IPAK NISU KAIRAT..!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Хоћеш ли коначно открити мала слова и научити основе правописа па тек онда нешто коментарисати. А друга је ствар шта ради „гробар до коске“ на Звездиним вестима. Комплекс?

      0
      0
      Odgovori
    • Zamisli,baš isti rezultat na poluvremenu i na kraju,kao protiv tvog malog kluba…da li je i tu na poluvremenu neko dogovarao ili ste nas pustili?Koliko se sećam,razvalili smo vas tokom cele utakmice.Po tvojim kriterijumima,vi tada trebali da igrate 5-6 ligu jer smo od vas kvalitetniji za jedan rang takmičenja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter