1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BATICA MIRKOVIĆ: Partizan se nalazi u zoni sumraka

Objavljeno: 28.10.15 u 10:41

Nekadašnji fudbaler Partizana, Zoran „Batica“ Mirković izjavio je da se crno-beli trenutno nalaze u „zoni sumraka“.

Aktuelni šampion Srbije uspeo je da u prvih 15. kola Superlige napravi jaz za vodećom Crvenom zvezdom od čak 16 poena.

Sve to prouzrokovalo je da se „Parni valjak“ nađe na 3. mestu domaćeg šampionata, a Mirković nema apsolutno nikakvo realno objašnjenja kako je njegov klub upao u ovakvu rezultatsku krizu.

– Ekipa je u psihološkoj krizi, kao da je upala u zonu sumraka. Primaju se golovi na neverovatne načine, ne dobijaju se „dobijene“ utakmice… Protiv Rada, u Surdulici i u Lučanima po svemu što se dešavalo na terenu, po šansama koje je stvorio, Partizan je morao da pobedi bez problema – rekao je Zoran Mirković.

On je kazao da je potrebno sabrati snage i pozvao na homogenost svih u klubu, od uprave preko igrača do navijača.

– Potrebna je mobilizacija i podrška na svim nivoima, od navijača, preko uprave, stručnog štaba do igrača, jer je ovo nestvarno – kazao je Mirković, prenosi Informer.

0
0

1 Komentara

  1. Znamo odlicno ko je vukodlak i vampir, ko nam SISA K…RV, a to sigurno nije GROF Bozovic, koji je naprasno doziveo „preobrazenje“ posle Terzinog upada u svlacionicu na poluvremenu..!! S’ VEROM U BOGA ISTERATI SOTONU NA SVETLOST DANA I IZ NASE SRBIJE !!! SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter