1
Evropske lige

DIJEGO KOSTA: Mi smo krivi, ne Murinjo

Objavljeno: 24.10.15 u 12:52

Napadač Čelsija, Dijego Kosta, smatra da su fudbaleri Čelsija glavni krivci za posrtaje „Plavaca“ u ovoj sezoni.

Engleska fudbalska javnost ustala je na noge, a gotovo svi fudbalski autoriteti prstom upiru u trenera Žozea Murinja ističući da je Portugalac glavni krivac za loše rezultate kluba u tekućoj sezoni.

Ipak, ofanzivac tima sa Stamford Bridža smatra da krivicu na svoja leđa treba da preuzmu – igrači Čelsija.

Ekipa Čelsija prošle sezone osvojila je šampionsku titulu u Engleskoj, ali se trenutno nalazi na mizernom 12. mestu Premijer lige i moraće pošteno da se potrudi kako bi sebi obezbedila plasman makar u Ligu šampiona.

– Smatram da ljudi ne trebaju da kritikuju Murinja. Mi smo ti koji treba da budu kritikovani – kazao je Kosta.

– Kao što sam i ranije govorio, ušli smo u sezonu jako opušteni, verujući da ćemo osvojiti titulu isto kao i prošle sezone – smatra reprezentativac Španije

– Sa druge strane, drugi klubovi su postali jači, doveli su pojačanja, tako da moramo da pružimo korak kako bismo izborili plasman u Ligu šampiona – istakao je Dijego Kosta

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Dijego Kosta stao na stranu Murinja i ranije je, tokom ove sezone, davao slične izjave.

Čelsi u subotu od 15.00 sati gostuje na Apton Parku ekipi Vest Hema u londonskom derbiju.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter