0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BILBAO SE PRIBOJAVA PARTIZANA: Nismo preuzeli kontrolu u grupi, revanš je jako važan

Objavljeno: 23.10.15 u 13:15

Iz Partizana najavljuju mnogo bolju igru u revanšu u Bilbau nego što je to bilo sinoć. Moglo se to čuti i od igrača i od trenera Ljubinka Drulovića, a svestan je toga i trener Atletik Bilbaa Ernesto Valverde.


-Ne mislim da smo preuzeli kontrolu u grupi jer je revanš protiv Partizana izuzetno važan, posebno posle pobede Augsburga nad AZ Alkmarom – rekao je Valverde.

Dok Partizan nije bio na svom novou zbog kombinovanog tima, španski stručnjak može da bude zadovoljan onim to su prikazali njegovi igrači.

-Bio je ovo dobar meč i veoma ozbiljan nastup tima. Poveli smo, a onda jurili drugi gol koji bi nam dao mir i na kraju smo u tome i uspeli. Zaslužili smo da povedemo i pre prvog gola. Partizan je težak protivnik i zato smo srećni što sa šest bodova imamo mogućnost da se plasiramo u sledeću fazu.

Špancima se vratilo ono u čemu nisu uspeli protiv Holanđana.

-Poznati smo po tome da imamo veliki posed lopte, kao protiv AZ Alkmara od kojeg smo izgubili sa 2:1, ali nam je sinoć taj posed doneo rezultat. Ovo je bio jedan od najboljih naših mečeva jer smo uspeli da pobedimo.

Najbolji pojedinac meča bio je vezista Benjat Ečeberija, strelac drugog gola.

-Benjat je veoma važan igrač za nas, dobro je kada ima mnogo kontakata sa loptom. Uspeo je u toj nameri, iako teren nije bio u najboljem stanju, a gol koji je postigao je kulminacija uloženog rada – zaključio je Valverde posle meča u Humskoj.

A znate li da Partizan može da bude kažnjen? I za koga je potpisao Veljko Paunović?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter