2
Evropske lige

BRUJE O LUKI CEO DAN: Kako hrvatski mediji prenose slučaj Milivojevića u Zvezdinom kačketu!? (FOTO)

Objavljeno: 21.10.15 u 17:16

Fudbaler Olimpijakosa i srpski reprezentativac Luka Milivojević uzburkao je hrvatsku javnost nakon što se posle meča protiv Dinama u Zagrebu pred novinarima pojavio sa kačketom Crvene zvezde. 

Hrvatski mediji uveliko pišu o ovom “neprimerenom“ gestu i osuđuju potez srpskog fudbalera koji nije želeo da skine kačket sa glave. 

“Sportske novosti“ tvrde uz naslov “Zagreb se trese zbog Zvezdine kape: ‘Njegov tata je ponosan na njega do groba!’ da se ovim povodom oglasio i otac Luke Milivojevića sledećim komentaro:

– Prava ciganštura, ona najgora. Njegova tata je ponosan na njega do groba. Mi smo cigani, najjači smo najjači – navodno je napisao Lukin otac. 

Luka 1

Index.hr je Luku nazvao “Olimpijakosovim Srbinom“ i osuđuju njegov  potez uz negodovanje i činjenice da je Milivojević skrivio penal u nadoknadi koji sudija Taljaventa nije video.

Jutarnji.hr je ovu vest preneo uz oštar naslov “Podla provokacija – skrivio penal koji je izludeo navijače pa paradirao s kapom Crvene zvezde u Dinamovom hramu“ uz napomenu da mu Dinamovi navijači neće ovo zaboraviti. 

luka 2

0
0

2 Komentara

  1. Da je jeo cips koji je proizveden u Srbiji dok su ga snimali opet bi to bilo protumaceno kao provokacija.Mali i mladi narodi imaju preveliku potrebu samodokazivanja i u svemu vide pretnju…..ovog puta to je bio kacket.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter