7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ UZVRAĆA UDARAC NAVIJAČIMA: Ko je potkupio Valverdea?

Objavljeno: 21.10.15 u 23:25

Uoči sutrašnjeg duela između Partizana i Atletika iz Bilbaa trener gostiju Ernesto Valverde pohvalio je igru Stefana Babovića naglasivši da njegovom timu najveća opasnost preti od veziste crno-belih.

To je bilo dovoljno Baboviću, koji je u sukobu sa pojedinim navijačima sa istočne i zapadne tribine, da prokomentariše celu situaciju sa određenom dozom ironije.

– Čitam, hvali me Ernesto Valverde, čovek koji je pobedio Barselonu 4:0, izuzetno mi je drago… samo mora da sam i njega potplatio pored trenera Steaue, Augzburga i Alkmara pa me pohvališe, smisliće već nešto pojedini stručnjaci sa tribina, napisao je Babović na svom Fejsbuk profilu.

FOTO: Stefan Babović/Facebook
FOTO: Stefan Babović/Facebook

Naravno, Babović se na ovaj način osvrnuo na čaršijske priče da ima osigurano mesto u timu zbog toga što je njegov otac bogat čovek, kao i na glasine da su pojedini novinari potkupljeni da lepo pišu o njemu.

Kakva je kadrovska situacija u timu iz Humske uoči meča protiv Atletika pročitajte OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Ovi opet Babinja kuju u zvezde. a veceras garantujem bice i majku i tatka i sve po spisku, i srednji prst i drzanje za cunu i poziv na ferku. Isto ko sa Dulom. Jedan dan skupovi podrske, peticije, ovacije na stadionu, vernost do groba, a vec sutra cipeliranje, sut u pedu, najuren kao poslednja dzukela.O Stanojevicu, Nikolicu Milinkovicu, da ne pricam. Franjevci su to. Uvek treba imati u vidu da se radi o najhrabrijima na svetu, onima koji se nicega ne stide.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imao je Partizan u svojoj istoriji i mnogo gorih igrača od Stefana, sumljivog morala i navijačke opredeljenosti pa nikada niko od njih nije doživeo ovakav linč javnosti! Bilo kako bilo on je dete Partizana i osvedočeni partizanovac i zaista mislim da ne bi trebali ljudi da ga ovako razapinju. Nije ni njemu lako.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da si dobara toliko koliko te hvale, pa ne bi te iz Vozdovca oterali na silu, i u Partizanu molili Boga oca, samo da te uvaljaju nekog timu, pa ako treba makar i za dzabe.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zaboravio si trenere i predsednike BATE-a, Genka i ostalih evropskih i domacih protivnika Partizana da pitas da li imaju neku pohvalu na tvoj racun…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter